2777
2789

کلی خورده کاری داریم تو خونمون...شوهرم صبح ساعت ۶ تا ۸ رفت کوه..بعد اومد خابید هنوزم خوابه...ساعت ۱۱ چای اماده کردم صداش زدم ولی توجه ننکرد و خوابید..هنوزم خوابه..دیروز فقط خوابید...دلم میخواد لهش کنم...

نمیدونم وقتی بیدار شد طبیعی برخورد کنم یا برم تو قیافه

كوه رفتن چي بود اگه اينقد خستس!!

برو تو قيافه خواهرم برو

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه برعکس نمیذاره من بخوابم 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
ندارم 😆ولی اگه میخوابید بهش زنگ میزدم میگفتم اشتباه زنگ زدم یکی دوبار بابام خواب بود حوصلم سررفته ب ...

ای شیطون😉😃

میشه با دلهای پاکتون واسه خونه دارشدمون صلوات بفرستید؟😍

صبح زود پا شد تلفن زد من از صدای صحبت کردنش بیدار شدم دیگه خوابم نبرد الان هم شدید سرم درد میکنه 

ولی خودش بعد تلفنش گرفت خوابید الان هنوز خوابه😐😐😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧