2777
2789

سلام دوستان .من مدتهاست جدا شدم و با دخترم زندگی میکنم .قضیه از این قراره که چون همسر سابقم بشدت کمال گرا و سخت گیر بود و بارها سر نمره های دخترم قیامت به پا کرده بود مفدل ترم قبلش که هجده و نیم بود و ترسیدیم نشونش بدیم و کارنامه جعلی د رست کردم با معدل نوزده و نیم 

الان بعد چند ماه که از این جریان گذشته چند روز پیش به دخترم گفته میخوام کلا زندگیمون و جمع کنم بریم تهران (طلافروشی داره)و میخواد دخترم و هم با خودش ببره تو بهترین مدرسه ثبت نامش کنه 

مشکل اینه : هر روز میگه کارنامت و بیار از مدرسه ی جدید که قراره ثبت نامت کنم خواستن 

الان من دارم دق میکنم 

بدونه کارنامه رو دستکاری کردیم قیامت به پا میکنه و دختررم و هم نمیبره 

و شناختی که ازش دارم بره تهران 

کلا دخترم و ول میکنه 

LilySlim Fitness goals tickers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میخوایم دخترم باهاش بره 

الان 14 سالشه بزرگ شده 

خودش دوست داره بره پیش اون من واقعیتش اوضاع مالیم خیلی معمولی و ضعیفه ولی باباش پولدار هست 

دوست دارم تو امکانات و مرفه بزرگ بشه 

از طرفی الان 7 ساله پیش منه 

میخوام بره پیش اون منم به زندگیم برسم اینجوری خیالمم راحته

مدرسه به هیییچ وجه ارزش این همه استرس نداره  هرجا خوند بالاخره لیسانسشو میگیره ازدواج خوب یا شغل خوب داشته این مهمه.

من هر سال معدلم ۲۰ بود چه قد خون دل میخوردم اخرشم مهندسی قبول شدم و جای مثلا دولتی استخدام شدم با حقوق ۱۳ تومن ...پس میبینی معدل ودرس و مدرسه ارزش حرص خوردن نداره شانسش خوب باشه و کلاسهای تخصصی بره خیلی مهمتره

خب ب تعویق بنداز تا کارنامه جدید بدن چون نوبت دوم مهمتره تا نوبت اول دیگه اونو بگیرید دیگه پیگیر کار ...

بدبختی اینه هرکاری کردیم کوتاه نمیاد و ول کن نیست 

مثلا چجوری چه بهانه ای بیاریم این یک ماه بگذره کارنامه جدید و بدیم بهش؟

خب بگو دخترم پیش خودم میمونه مدرسه نمونه نمیخاد یه مادرمیخادبالاسرش بمونه.خیلیم کارت اشتباه بود جعل ...

سخت گیری بیش از حد اخرش همین میشه دیگه 

دخترم خودش دوس داره بره پیش باباش 

از بی پولیهای من خسته شده هی میزنه تو سرم

بدبختی اینه هرکاری کردیم کوتاه نمیاد و ول کن نیست  مثلا چجوری چه بهانه ای بیاریم این یک ماه بگ ...

بگو خود مدرسه گفت برا ثبت نام تو مدرسه جدید کارنامه نوبت دوم لازمه نه نوبت اول بعد خیلی تفاوت ایجاد نکردی بنظرت همسرش یادش مونده  معدل دقیقشو؟  شایدم یادش رفته

مدرسه به هیییچ وجه ارزش این همه استرس نداره  هرجا خوند بالاخره لیسانسشو میگیره ازدواج خوب یا شغ ...

میدونم ارزشش و نداره

باباش وسواس نمره و کارنامه داره 

طفلک دخترم و از استرس دیوونه کرده

بدبختی اینه هرکاری کردیم کوتاه نمیاد و ول کن نیست  مثلا چجوری چه بهانه ای بیاریم این یک ماه بگ ...

ولی قبول کن کار اشتباهی کردی اخه یه نمره چه تاثیری داری انقدر استرس دادی ب خودت

بگو خود مدرسه گفت برا ثبت نام تو مدرسه جدید کارنامه نوبت دوم لازمه نه نوبت اول بعد خیلی تفاوت ایجاد ...

هی میگه دخترم معدلت نوزده و نیم هست حتما با افتخار قبولت میکنن

دخترمم زار زار گریه میکنه و الان چند روزه از استرس مردیم فقط

سخت گیری بیش از حد اخرش همین میشه دیگه  دخترم خودش دوس داره بره پیش باباش  از بی پولیهای ...

پس هیچی دیگه واقعیتو بگین.دخترتم بفرست پیش باباش توهم به زندگی خودت برس.دخترت چندسالشه

کاربری خانومم👩🏻