2777
2789

همون درستشه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درسته رفتارت همین روندو برو جلو 

هرچی اهمیت بدی پیگیر باشی طرف جفتک میندازه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اخه دوستام میگن واسه این که عشق به وجود بیاد اولش باید به طرف توجه کنی

نه بابا

بزار اون توجه کنه

از هر ۱۰ بار اون ۱ بار تو

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
کاملا درسته رفتارت همین روندو برو جلو  هرچی اهمیت بدی پیگیر باشی طرف جفتک میندازه

اره البته....طرفم مدام میگه دوس دارم گاهی تو پیش قدم بشی و اینا....و دوستامم میگن سیاست داشته باش

حتی اگه طرف از من بالاتر باشه؟

اصلا ب این معیار توجه نکنیااا

اره البته....طرفم مدام میگه دوس دارم گاهی تو پیش قدم بشی و اینا....و دوستامم میگن سیاست داشته باش

میدونم من ک خودم اینجوری بودم واسه زنگ ک ابدااااا پیش قدم نمیشم پیام هم شاید ماهی، یبار دوبار من اولین نفری باشم ک پیام میده اونم ن سرصبح تو تایم ظهر ی خبر میگیرم ازش بعدشم پشت هم پیام نمیدم یا جوابشو نمیدم 

عکسو اینا کلا ازش تا تهش نخواستم خودش گاها میفرستاد و ی ایموجی چیزی بده زیرش حالا ازاینا(👌🏽😍🤗😚❤)  

اصلا تندتند ازش سوال نپرس و پیگیر خودشو زندگیش نباشه خودش لازم باشه میگه

ازخودت زیادنگو سوال کرد کوتاه ج بده خیلیم واضح نباشه 

جدی نباش ولی همشم بگو بخند نکن عادی و حدوسط 

خودتم وابسته نشون نده اصلا 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
میدونم من ک خودم اینجوری بودم واسه زنگ ک ابدااااا پیش قدم نمیشم پیام هم شاید ماهی، یبار دوبار من اول ...

آره من اصن شخصیت خودم همینه و به مرور که طرف خودشو بهم ثابت کنه منم براش وقت میزارم .....مرسی عزیزم بخاطر راهنمایی خوبی که کردی

آره من اصن شخصیت خودم همینه و به مرور که طرف خودشو بهم ثابت کنه منم براش وقت میزارم .....مرسی عزیزم ...

قربونت

اخه دوستام میگن واسه این که عشق به وجود بیاد اولش باید به طرف توجه کنی

ما که صدمونو گذاشتیم رفت ولش کن بذار خودش پیگیرت باشه تو هم گهگاهی محبت کن نمیگم کلا سرد باش

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم