2777
2789
عنوان

زایمان کردم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 39 پست

برا منم دعا میکنی فردا پسفردا برم آزمایش بتا و باردار باشم؟؟؟😍😍😍

الان دعات مستجااااااااابه مستجابه و من شدیدااااااا محتاج دعاتم

خاهری خدات و شکرررر کن...منم برا نی نیت دعا میکنم

خودتم دعاهات مستجابه الان...دعاش کن گلم....

من تقریبا ۳ ماه پیش رفتم زایشگاه...دردا رو کشیدم...

ولی دست خالی برگشتم و این سخت ترین چیز برای یک مادر منتظره💔

دعا میکنی خدا دلم و با بارداری شاد کنه ب زودی

و منم سر وقت بچم و بغل بگیرم و سالم و صالح باشه؟🥺🥹

و بارداری راحتی باشه🥹❤️❤️❤️

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما پیاده روی یا ورزش بارداری هم داشتی ؟؟

بله از ماه ٥ به بعد؛هر شب پياده روي بودم

ورزش هام مرتب بود

شنا ميرفتم و حتي تو ماه ٧ به دليل اينكه شبها روي شكم ميخوابيدم؛بند ناف پيچيد دور گردن بچه😂ولي مربي شنام تا غهميد بهم ورزش مخصوص داد و قضيه حل شد😅😅

از ماه ٨ به بعد دكتر برام قرص داخل واژن تجويز كردن كه باعث باز تر شدن دهانه رحم ميشد

و البته از ماه ٨ به بعد؛هر شب كلي از پله بالا و پايين ميرفتم،و توي خونه چهاردست و پا راه ميرفتم.

البته تاكيد ميكنم كه ورزش و حركت مخصوص هر ماهم؛زير تظر دكتر و ماما و مربي ورزش بود.

خدا. و شكر هم طبيعي زايمان كردم؛با وزن ٣.٨٥٠ كه دخترم داشت كلا ٢ تا بخيه خوردم

مبارک باشه ب‌سلامتی‌کجازایمان کردی ؟اختلاف دوتا بچتون چقدر منم زایمانه دوممه اولی دوساعت دردشدید داش ...

اختلاف دوتاشون۳سال گلم درد که واقعا اون درد هست اما زمانش کمتر میشه ایشالا زایمان خوبی داشته باشی عزیزم

چند هفته مکه زایمان کردین؟

عزیزم هرکی یه هفته ای میگفت اما کلا هروقت میرفتم سونو دکتر میگفت بچه ۲ هفته رشدش عقبه دور شکمشم۵ هفته عقب بود الانم باوزن۲و۱۰۰بدنیا اومد که طبق پریودی۳۷ هفته بودم

ممنون 🌹تهرانی؟من نمیدونم کدوم بیمارستان برم 

نه عزیزم یکساله اومدیم شاهرودبه خاطر کار همسرم انقدر هم از بیمارستاناش بدمیگن اما مجبور شدم اینجا زایمان کنم