سلام من هفته نوزدهم بارداری ام،موقع نشستن و برخاستن خیلی به زیر دلم فشار میاد،سونورفتم جنینم بریچ بود و طول سرویکسم 33،دکتر بهم دوتا امپول فمولایف ،هفته ای یکی ویک بسته قرص ایزوپرین هشت ساعتی یکی داده،بنظر شما عوارض نداره؟و من شنیدم بعضی ها تا آخر بارداری مصرف میکنند من اگه همینقدر مصرف کنم مشکلی پیش نمیاد؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منظورم از فشار ینی موقعی ک میخام بلندشم و یا بشینم انگاری بچه فشار میاره به طرف پایین، واسه همین دردم میاد گاهی موقع راه رفتنم همین حس رو دارم مخصوصا وقتی بعد از کلی نشستن یا خوابیدن باند میشم و راه میرم
ایزوپرین داده که موقع درد بخورم.اما دردی ندارم به اون صورت.فقط گاهی زیر نافم تیر میکشه. خیلی کم و مدتش هم کوتاهه.گفته استراحت مطلق لازم نیست و میتونم سر کارمم برم.اما زیاد فعالیت جسمی نداشته باشم.