2777
2789
عنوان

بچه ها اين سوال خيلي حياتي هست

484 بازدید | 13 پست

سلام به همگي..جواب اين سوال واسم مهمه..من هفته قبل دريا بودم و توي اب شنا كردم البته من ايران نيستم .از فردا اون روز زير دلم درد ميكنه و خارش دارم.الان نزديك به تخمك گذاري من هم هست چون دو سال توي اقدام هستم و اين روزها واسم مهم..به نظر شما انتي بيوتيك روي تخمك تأثير داره؟ از درد دارم اما بخاطر تخمك گذاري ميترسم بخورم..لطفا نتويسيد برو دكتر چون اين كشوري كه هستم رفتن دكتر متخصص مصيبت هست.

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو دوره ي تخمك گذاري هستم قرص و امپول هم استفاده كردم ترشح غليظ دارم اما خارش يا بوي بد نداره فقط رنگش خيلي خيلي كم به زردي ميزنه ميترسم عفونت باشه اتفاقا سوال منم بود كه ميشه پماد كلوتريمازول استفاده كرد يا نه

ببخشيد استارتر جان وسط تاپيكت

خداياشكرت....❤️ 
منم تو دوره ي تخمك گذاري هستم قرص و امپول هم استفاده كردم ترشح غليظ دارم اما خارش يا بوي بد نداره فق ...

نه عزيزم راحت باش

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..