2777
2789
عنوان

بازسازی،سه خواب مهمه یا نور کافی؟

184 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

ممنون میشم راهنماییم کنید

من دوتا بچه همجنس دارم که اتاقشون مشترکه

خونه قبلیم ۱۳۵متر و ۳خواب بشدت دلباز و نور خوب بود الان ۱ساله اومدم خونه سازمانی که بشدت داغونه ولی ویلاییه 

حداقل ۱۰سال دیگه تو این خونه هستم و دوخوابه

مهمون از شهرستانم بیاد میمونن و اتاق لازمن چون من شهر غریب و دوریم 

الان میخایم بازسازی کنیم ،کناف و سرامیک و خرابکردن همه دیوارا 

پذیراییم میشه ۴۰متر مستطیل

از دوطرف پنجره میخوره 

پنجره ها روبروی همدیگه هستن 

۲تا نور شمال ۲تا نور جنوب

پشت پنجره های شمالی اگه ی دونه دیوار بکشیم خونه سه خواب میشع ولی نور خونه کم میشه 

حالا بنظرتون با شرایط بالا خونه رو سه خواب کنیم یانه؟

آشپزخونه هم با پذیرایی یکی میشه و پنجره میخوره بالای در ورودیم باز پنجره ۱در۱داره 

الان خونه ۳خواب خوبه یا پرنور؟

کسایی که خونتون جنوبیه نور خونتون چطوره؟

اینکه من دانشجوام بچه هام کوچیکن از مهر بمدت ۲ترم مادرم و مادرشوهرم باید نوبتی ی تایمیو بیان پیشم که درسمو بخونم

و قطعا به فضای شخصی نیاز دارن 

حالت عادیم بیان ۱ماه اینطور میمونن که بازم فضا میخان 

یا مهمون بیاد نمیشه پذیرایی بخابن که 

من اتاق بچه هام ۲تا تخته نمیشه آواره بشن؟

یا خودم اتاقم تخت داره باز نمیشه به مهمون داد

سه خواب

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من طراحم اگر‌خواستی نقشه ات رو تغییر میدم ببینی و طراحی دکوراسیون هم خواستی پیام بده

عزیزم خونه ی مدل بیشتر قابل تعقیر نیست خونه بغلیمون همین نقشست تعقیر داده فقط سه خواب نکرده 

کاملا به شرایط واقفیم فقط میگم نکنه کم نور شه 

خودمم معماری میخونم 

ممنون از لطفت

نور جنوب بهترین نور ساختمون هست 

ولی کمتره 

کسیو دیدید خونشون نور جنوبی فقط داشته باشه؟ کم نور نیست یکم؟ ۲تا پنجره میخوره ۱متر در ۱و نیم ارتفاع 

ی پنجرم آشپزخونست

ولی کمتره  کسیو دیدید خونشون نور جنوبی فقط داشته باشه؟ کم نور نیست یکم؟ ۲تا پنجره میخوره ۱متر ...

از چه نظر کمتره؟

شما که معماری هستی که باید بدونی نور جنوب واسه ساختمون چه ارزشی داره و بهترین قسمت ها و پرنورترین ها میشه این قسمت

و زمین های شمالی جنوبی، قسمت شمال رو ساختمون میسازن که جنوب حیاط باشه و پنجره ها رو بتونن رو به جنوب بذارن و نور جنوب رو استفاده کنن و طولانی ترین مدت روشنایی هم قسمتی هست که نور جنوب رو میگیره، نور شمال که انعکاسی هست.

از چه نظر کمتره؟ شما که معماری هستی که باید بدونی نور جنوب واسه ساختمون چه ارزشی داره و بهترین ق ...

خونه وسط زمین ساخته شده و ۳بر نورگیر داره ۲تا حیاط داره بیشتر نور خونم درحال حاضر از حیاط پشتی داره تامین میشه که اگه اتاقش کنیم نورو از دست میدیم

والا تا بوده خونه های شمالی پرنورتر بودن و طرفدار بیشتری داشتن 

خونه وسط زمین ساخته شده و ۳بر نورگیر داره ۲تا حیاط داره بیشتر نور خونم درحال حاضر از حیاط پشتی داره ...

خونه شمالی، یعنی زمینِ شمال کوچه، که در از حیاط میشن، یعنی اول حیاط (قسمت جنوب) هست و قسمت شمال توده یا ساختمون

به خاطر قرارگیری زمین سمت شمال کوچه بهش میگن خونه شمالی، نه بخاطر نور شمال!

مگه خونه شمالی این شکلی ساخته نمیشه؟؟؟

وقتی ساختمون شمال و حیاط جنوب هست (خونه شمالی) پس پنجره ساختمون میشه به حیاط(جنوبی) که نور جنوب میگیره 

و قسمت شمالی ساختمون یا دیوار هست و بدون نور، یا از طریق نورگیر تامین میشه

در حقیقت خونه شمالی بخاطر اینکه از جنوب نور میگیره نورگیرتره

منم درباره نور شمال و نور جنوب حرف زدم!

گفتم نور جنوب بهتره (پس در حقیقت زمین شمالی بهتره دوتاش یه معنی داره) ((((البته واسه تک واحده که اینجا حرفش بود نه چندواحد در یک طبقه))))

نگفتم خونه شمالی طرفدار نداره! قطعااا داره! چون نور جنوب رو داره که منم گفتم بهتره.

ولی دیگه حالا شما قسمت جنوب زمینتون چطوریه و اندازه اش چقدره که نور ساختمون رو تامین کنه یا نه و  پنجره ها چطوریه که نورگیر هستن یا نه رو خودتون دارین میبینین و تشخیص میدین