2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

بارها اینجا دیدم تاپیک زدن و از خیانت مرد ها میگن اما من امروز می‌خوام داستان خیانت یه زن و بگم ، داستانی که قلب یه شهر و به درد آورد‌......

این داستان بر اساس واقعیته اما من اسم ها و یه خورده از مسائل و تغییر دادم  همچنین شاخ و برگ دادم بهش تا کسی نفهمه این داستان مال کیه، ولی اصل داستان واقعیه.

از قبل تایپ کردم الان فقط کپی میکنم و میزارم ، تایپرم خودش کلمات و اصلاح میکنه اگه دیدین جایی کلمه ای اشتباه تایپ شده یا غلط املایی و هست به بزرگی خودتون ببخشین🙏🏻

و درنهایت نظرتونا برام تایپ کنید.🙏🏻🙂

و اینکه همیشه یادمون باشه خیانت جنسیت نداره.

بعد از اینکه داستان و کامل گذاشتم کامنت را از اول جواب میدم.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسری پسری مقبول و خوب با خانواده با اصالت و بافرهنگ ،کارمند یک بخش دولتی

و دارای ماشین و خانه‌ی مستقل....بدون وابستگی مالی به خانواده

با دختر عموی خودش که اسمش مهتاب بود و اون زمان دانش آموز سال سوم دبیرستان بود نامزد میشه ، مهتاب از نظر خانوادگی در سطح کسری بوده و طبق قول و قراره

بین خانواده ها قرار بوده بعد از اتمام درس مهتاب اگه شرایط ازدواج و داشتن

و مهتاب راضی بوده  جشن عروسیشون برگزار بشه در غیر اینصورت نامزد بمونن

تا مهتاب آمادگی خودش و برای شروع زندگی مشترک اعلام کنه

مهتاب و کسری عاشق هم بودن و این عشق زبان زد کل فامیل بود فقط و فقط

کافی بود مهتاب بهش بگه از فلان چی ناراحتم باعث آزارم شده یا هرچی و اینجا بود

که کسری خودش و به اب و آتیش میزد تا اون مورد رفع بشه اگه حرف فامیل باعث ازار

مهتاب میشد کلا اون فامیل و کنار میذاشت‌ ، همیشه حرفش این بود که تو نفر اول زندگی منی و ارامش تو برای من مهم تره

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

واقعا هم درسته خیانت جنسیت نداره

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

برای اولین بار میبینم یک نفر تو نگارش اینقدر دقت کرده 😍👏 

همینجا هستم تا داستان تموم بشه 😁

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦