2777
2789
عنوان

تا حالا کسیو دیدین بداز بچه دار شدن زندگیشون بهتر شده باشع؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 65 پست

هر کسی فرق داره ته دلتو نمیخوام خالی کنم چون دیدم آدمایی که بچه دار میشن چقد زندگیشون خوب میشه

ولی برا من برعکس شد من الان باردارم شوهرم انقد عذابم داد که خونریزی کردم حتی یه ذره مراعاتمو نمیکنه انگار دشمنش شدم

اینا در حالیه که شوهرم آدم بدی نبوده و همونجور که شما میگی گاهی خوب و گاهی بد بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی اگر خوب باشه بعد بچه بهتر میشه اگر بد باشه بعد بچه بدتر میشه البته استثنا هم هست ولی معمولا ...

و منی ک جزءِ اون استثناءِ لعنتی بودم 😔💔

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

ببین فقط یه نکته را بهت بگم اگه یک درصد قصد جدایی داری بچه دار نشو 

اما اگه می‌دونی که تا ابد زندگیت با این آدم ادامه خواهد داشت ، از نظر مالی موقعیت را بسنج ,شوهرت شغل مناسب داشته باشه ، بیمه دارید یا نه ، خونه و ماشین وضعیتش در چه حاله؟

اگه شرایط مساعد بود بچه بیار 

شوهرم من بعد بچه دار شدن اوایلش خیلی کمک حال نبود و فشار خیلی زیادی روم بود ولی وقتی بچه ام حدود ۳ سالش شد و حرف افتاد ، خیلی تو دلش جا شد 

الان به خاطر بچه زودتر میاد خونه و بیشتر به خونه توجه داره  

نه بعد از بچه دار شدن اونی ک رابطش عالی هم هست تا حدودی دچار تنش میشن تا یکی دوسال

و شاید هم تا ابد 😔💔

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

ببین یه چیزی هزار بار گفتم بازم میگم

بچه به زندگی یه (تر) اضافه میکنه

زندگی خوب، خوبتر

زندگی پرتنش، پرتنش تر

زندگی شیرین، شیرین تر

مادر افسرده، افسرده تر

زن و مرد عاشق، عاشق تر

پدر بی مسئولیت، بی مسئولیت تر

هرچیزی که الان هست، شدتش بیشتر میشه. اگه ثبات ندارید، اگه تفاهم ندارید، اگه زندگیتون حداقل از نظر روانی عالی نیست، بچه نیارید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به اون اسپرم بدبختی که فکر می‌کنه برنده شده رحم کن 🤰بحث این نیست که یه بچه میاد و شما از تنهای درمیار،چون شما یه نسل می خوای بوجود بیاری که شرایط مناسبی براش وجود ندارد 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
قطعا مهرو محبت زیاد میشه عزیزم..مسئولیت میاد توو زندگیتون و اگر انسان عاقلی باشن طرفین حتما زندگی شی ...

روی چ منطقی میگی مهر و محبتزیاد میشه 🤣

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
ببین یه چیزی هزار بار گفتم بازم میگم بچه به زندگی یه (تر) اضافه میکنه زندگی خوب، خوبتر زندگی پرتن ...

حق تا قیامت

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه