2777
2789

بعد جوری رفتار کنه ک شنا حس بدی بگیریدانگار ک دارید ی موضوع رو بزرگ میکنید یا اینکه شما دارید دوروغ میگید؟

تو این مواقع چجوری رفتار میکنید ؟

بعضی وقتا این اتقاق برام میوفته و شوهرم ی جوری رفتار میکنه ک به خودم و گوشام شک میکنم چجوری رفتار کنم ک دیگه تکرار نکنه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره شده حتی گریه کرد برا اثباتش اما من ثابت کردم دروغ میگه 

من ثابت کردم دیگه باور کن کوچیکترین دروغم نمیگه😁😁😁

برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید لطفا🙏🏻🙏🏻😭😭😭
من ثابت کردم دیگه باور کن کوچیکترین دروغم نمیگه😁😁😁

ولی بعضی چیزا رو نمیشه اثبات کرد

ببین زنگ زده بود به دوس دخترش 

بعد گریه و زاری می‌کرد که من زنگ نزدم

پرینت مکالمه رو نشون دادم سه بار زنگ زده بود

باز میگفت حتما نشستم روی گوشی خودش زنگ خورده😑

ولی بعضی چیزا رو نمیشه اثبات کرد ببین زنگ زده بود به دوس دخترش  بعد گریه و زاری می‌کرد که من ...

من شوهرم خیانت کرد خب اونم میگف نکردم با گوشی اون به زبان خودش بهش پیام دادم دختره هم کامل جوابمو داد و هررررچی بود رو گفت اینم باگوشی من پیام داده بود که جواب نده دست خانوممه قیامت بپا کردم اون شد آخرین غلطش ولی هرگز یادم نمیره😔😔

چون من خیلی زرنگ بودم  زود لو‌میرفت دروغاش  و تا تهش میرفتم .و اینکه وقتی دروغ میگفت متو ...

من خودم هرگز بهش دروغ نمیگم حتی وقتی کاریو که دوسنداره میکنم بهش میگم میگم ماه پشت ابر نمیمونه بزار خودم بگم اما ببین خداشاهده هرررچی بگه میفهمم راسته یا دروغ😁😁

من شوهرم خیانت کرد خب اونم میگف نکردم با گوشی اون به زبان خودش بهش پیام دادم دختره هم کامل جوابمو دا ...

لعنت بهشون

حالا جالبیش اینه من دفعه بعدی هم مچش رو گرفتم😔

باز هفته بعدش زنگ زده بود بهش منم صداشو ضبط کردم

هر بار که قربون صدقه اش میره یه تیکه از وجودم کنده میشه... 

لعنت بهشون حالا جالبیش اینه من دفعه بعدی هم مچش رو گرفتم😔 باز هفته بعدش زنگ زده بود بهش منم صداشو ...

عزیزممممم🥹🥹🥹🥹 درکت میکنم🥺🥺🥺