2777
2789

من حدود سه ساله با یه نفر دوستم اولاش تا همین چند ماه پیش خوب بودیم رابطمون خوب بود بعد یهو سر د شد من فک میکردم بخاطر مشکلاتشه ولی رفتارش با بقیه مثل قبل بود فقط وقتی منو میبینه یا چت میکنیم سرده خودشم دوبار اینو بهم گفته 

گفتش که من ناراحتم از اینکه رابطمون اینجوریه هر چی فکر کردم راه حلی پیدا نکردم تو بگرد ببین مشکل کجاست من نمیدونم باید چیکار کنم تا الان هر چی ازم خواسته انجام دادم بخاطرش نمیدونم باید چیکار کنم قبلا یه نصف روز قهر بودیم میگفت طاقت دوریمو نداره ولی الان دو هفته حرف نزدیم یه پیام نداد ننیدونم باید چیکار کنم رابطمو باهاش دوست دارم نمیخوام تموم شه مخصوصا الانکه سال مهمیه تو زندگیم و کنکور و اینا دارم رفتارش کلا عوض شده🥲

به نظرم باید بپذیری گلم که قصدادامه رابطه رونداره واگه تاالان باهمید به خاطرتلاش های توعه بهتره که به خودت بیای متوجه ارزشت بشی وخودتوبسپاری به خداوازش دل بکنی این بهترین کاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمرکز و توجهت و بزار رو درس و کنکورت حتما حتما پیگیرت میشه ، جدیدا دارم به این نتیجه میرسم به سمت هرچیزی بری می‌ترسه فرار میکنه(منظورم فقط آدما نیستنا) 🤣  

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
عزیزم احتمالا اونم دنبال ی تحول جدیده، یا اینکه شما را دیگه نمیخاد خودتو خیلی کوچک نکن شما تازه او ...

اخه اگه الان نمیتونم اصلا اونوقت تو این موقیت حساس تا چند ماه هیچکاذی نمیتونم انجام بدم🥲