2777
2789
عنوان

خونریزی بعد سقط

8690 بازدید | 20 پست

بچه ها من نی نی ام رو تو هفته ۴ از دست دادم الان خونریزی بعد سقط ام هنوز ادامه داره مثل پریوده زیاد نیست ..سوالم اینه دوستان کی این خونریزی تموم میشه روز جمعه سقط شد نی نی ام دو روز قبلش لک بینی داشتم کی تموم میشه خسته شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حدود 6 هفته با حساب پریود و کمتر از 5 هفته با سونو بودم

دقیقا منم با پریود ۵ هفته و ۶ روز بودم و با سونو ۴ هفته ..خدا کنه زود تموم شه خسته شدم میرم دستشویی گریه ام میگیره یاد نی نی ام میافتم 😢

دقیقا منم با پریود ۵ هفته و ۶ روز بودم و با سونو ۴ هفته ..خدا کنه زود تموم شه خسته شدم میرم دستشویی ...

منم همینطور

درکت میکنم عزیزم

من ماه پیش سقط داشتم هنوز با خودم حساب میکنم اگه بود باید میرفتم واسه سونو یا الان چند هفته بود و ..  

به هرحال میگذره عزیزم غصه نخور

منم همینطور درکت میکنم عزیزم من ماه پیش سقط داشتم هنوز با خودم حساب میکنم اگه بود باید میرفتم واسه ...

بهار جونم اسم منم بهار خدا کنه خدا بهمون یه نی نی قوی و سالم بده دلمون خوشحال شه😊

من حدود 6 هفته با حساب پریود و کمتر از 5 هفته با سونو بودم

سلام خانومی شما دلیل سقطت خودت بودی یا اسپرم همسرت؟و آیا جنین قلب هم داشت یا نه کلا؟منم دارم سقط می کنم البته به علت اسپرم همسرم.و قلب هم نداشت.و حال روحیم مثل اون موقع شماس.دعا کنخدا به منم بچه صحیح و سالم بده زودی.ممنون میشم جوالمو بدی