سلام میخوام ازمون استخدامی معلمی بشاگرد ثبتنام کنم ولی نشته تعهد ده ساله ،،،شوهرم نظامی هست دوتا هم بچه دارم بنظرتون راهی داره زیر ده سال انتقالی بگیرم؟؟
بلاخره تو هم به یه چیزی علاقه داری خب حالا ریاضیت بده ازمون استخدامی شرکت کن برای دبیری خودت میگی حف ...
در نمیاری با سوپری که همش باید بدی اجاره. تا وقتی این فروشگاه های بزرگ مثل جانبو و... هس کسی زیاد از سوپری خرید نمیکنه. چجوری فقط از خودشون میگرن همون فرهنگیان. نصب کولر یاد بگیرم شغل فصلیه ثابت که نیس اونم همش باید تبلیغ کنی ببینی کسی اصلا نیاز داره. شغل ازاد ریسکه و واقعا عرضه میخواد باز کارمندی یه کار روتین با درامد بخور نمیر.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داری بهونه میاری دیگه داداش من سومرمارکت داره دم گوشش هم دوتا فروشگاه بزرگه ولی فروشش خوبه مغازه هم ...
میگم ریسکه دیگه خداروشکر برا داداشت گرفته خیلی ها هم دیدم سرمایه اوردن ورشکست شدن. من حقیقتا دنبال ریسک نیستم الانم می بینید شما همش تو نی نی سایتین کارمندی اونم دولتی واقعا هتله.