2777
2789
عنوان

میخوام سوره واقعه بخونم برای حاجت همگی بیایید اسمتون رو بدین❤️🫶

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  از ته دل واسه خوب شدن بیماری پدرم دعا کنین مشکل ریه دارن از خدا بخواین مشکلش حاد نباشه و زود خوب بشه برای سلامتی خونوادم و خوب شدن رابطم با شوهرم التماس دعا دارم ازتون انشالله به حق خون شهدای عزیز حاجت روا بشی اسمم فاطمس اسم پدرم علیرضا واسه  خوب شدن حالش دعا کن

سلام  از ته دل واسه خوب شدن بیماری پدرم دعا کنین مشکل ریه دارن از خدا بخواین مشکلش حاد نباشه و ...

چشم عزیزم 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

سرطان بابام

انشالله شفای خیر میگیره از: شهید ابراهیم هادی 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

چشم حتما لطفا برای حاجتروایی سمیه خیلی دعاکن لطفا

چشم گلم

توروخدا برای حل شدن مشکل مالی، شاغل شدن و ازدواج منم دعا کنید 🙏  صدیقه

چشم