2777
2789
عنوان

سایت عین کره ی‌ شمالی شده

374 بازدید | 23 پست

تا حرف بزنی تعلیق میشی زود 

سوال درباره بارداری می‌پرسی هیشکی نمیاد 

اکثر کاربرا ازین اقدس سلیطه هایی هستن که روزا در حیاط میشینن غیبت میکنن و به همه میپرن  

وضعیت تعلیق رو افتضاح کردن وضعیت حذف تاپیک ازونم افتضاح تر ...

خلاصه که جای خیلی مسخره ای شده

من که تاپیکای دختر گرانبها رو که تموم کنم دیگه نمیام  

ارزش نداره 

تنها ارزشش به همین چند تا کاربر خوبشه 

من فقط بخاطر سررفتن حوصلم میام

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈

🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩

فقط اسم هاشون عوض شده.

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1   

نی نی یار شب              ⬅️ niniyar_2     

نی نی یار 3                  ⬅️ niniyar_3    

نی نی یار پنج               ⬅️ niniyar_5 

✅️ برای حذف تاپیک باید خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar_1 بفرستین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من فقط بخاطر سررفتن حوصلم میام

منم بخاطر همین میام 

و اینکه از تاپیکای مفید دختر گرانبها استفاده کنم 

و راجع به بارداری سوال کنم چون میخوام اقدام کنم 

بخدا بدرد نمیخوره چون تو تاپیکای اقدام هیشکی نمیاد 

تف به این سایت که مسابقه گذاشته که هر روز از روز قبل بدتر بشه

متاسفانه  سایت یه قسمت کوچیک از حقایق کشورمونه 🚶‍♀️💔

خیلی اسفناکه وضع فرهنگ مردمم 

باورم نمیشه ادمای این سایت که ادمای دنیای واقعی هم هستن انقد عقده ی انباشته شده داشته باشن

کلی هم توهین و تشوویق به کودک همسری هست که هیجکی رسیدگی نمیکنه ولی کافیه در مورد چیز دیگه حرف بزنه...اماااان

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

منم بخاطر همین میام  و اینکه از تاپیکای مفید دختر گرانبها استفاده کنم  و راجع به بارداری ...

عزیزم سعی کن از تایپک های گذشته کمک بگیری بیشتر اونا رو سرچ کن

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

چند هفته اس یدونه تایپکمو حذف نمیکنن که راجع به جاری دار شدن زدم مگه نمیگن خصوصی باشه خب این خصوصیه بقیه چرا باید بفهمن جاری دارم یا رفتار خانواده شوهرم چجوریه وقتی لینک میدم پاک کنن یعنی از زدن تایپک پشیمونم وگرنه عاشق چشمو ابروی نی نی یار نیستم لینکو بفرستم براش که

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

کلی هم توهین و تشوویق به کودک همسری هست که هیجکی رسیدگی نمیکنه ولی کافیه در مورد چیز دیگه حرف بزنه.. ...

واقعا ادم جرات نمیکنه یه کلمه حرف بزنه 

کلا با گفتمان مشکل دارن 

معتقدن که بهترین دفاع حمله اس 

سریع حمله میکنن بهت 😐

خیلی اسفناکه وضع فرهنگ مردمم  باورم نمیشه ادمای این سایت که ادمای دنیای واقعی هم هستن انقد عقد ...

طرف تایپک زده من فله ای خرید میکنم موقع گرونیا بهش گفتیم کارت اشتباهه برگشته توهین و تمسخر کردن😐

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

واقعا ادم جرات نمیکنه یه کلمه حرف بزنه  کلا با گفتمان مشکل دارن  معتقدن که بهترین دفاع ح ...

هاپو زیاد شده🤣

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا