2777
2789

نمراتم بدک نیس

مثلا در حد ۱۷ ، ۱۸

اصلا اصلا حوصله م نمیکشه بشینم دینی و فارسی بخونم چون من ۲۲ سالمه و دیگ اون حس ۱۸ سالگی رو برای درسای مدرسه ندارم 

اگر کنکور درصدای بالای ۵۰ ، ۶۰ بزنم چند درصد احتمال قبولیم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فارغ‌التحصیل چه سالی هستی ؟ اگه قبل ۱۴۰۱ هستی حتماً باید ترمیم کنی وگرنه هر چی بیشتر از مدت فارغ‌التحصیلیت بگذره تراز پایین تری بهت میده مثلا ۲۰ چند سال قبل برابر ۱۳/۱۴ الانه و الان بدون ترمیم اصلا امکان قبولی رشته تاپ نیست شاید پیرا بشهتو که زحمت می‌کشی بهتره یه کار نکنی همش پوچ بشه

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
چطور مگ؟ سوالی داری بپرس 

میخوام ویدیو آموزشی ببینم 

مال تاملند ک توی تلگرام اینام هست ولی نتونستم پیدا کنم کدوم دبیر بهتره از کدوم استفاده کنم و جدام نشده بود مال ریاضی فیزیک

یکم سردرگمم کلا🤦🏻‍♀️ 

۱۷/۱۸چه سالی عزیزم؟ من مشاورم شاید بتونم راهنماییتون کنم

فارغ التحصیل ۹۸😔

حالم خیلی بده دلم میخواد بمیرم واقعا

مدتها درگیر گرفتن مجوز تغییر جنسیتم بودم و این موضوع به زودی قراره علنی شه از ی طرف استرس این قضیه و از طرف دیگ استرس کنکور

اصلا اصلا توان اینک کتاب های عمومی رو بخونم و برم با بچه های ۱۸ ساله امتحان بدم رو ندارم

دیگ حوصله م نمیکشه افسردگی حاد گرفتم پشت کنکور روانم داغونه

فارغ التحصیل ۹۸😔 حالم خیلی بده دلم میخواد بمیرم واقعا مدتها درگیر گرفتن مجوز تغییر جنسیتم ب ...

عزیزم!

نمراتتون که باید ترمیم شن برای رشتهای تاپ

اگر خیلی اصراردارید که عمومی نخونید

فقط ادبیات و دینی درعمومی ها

و اختصاصیاتون رو ترمیم کنید❤️

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏