2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضیم کورو کچل و فلج باشه ولی ادم باشه 

اینو اصلا نگوووووو    ک ن میتونی  ن توانشو داری     شاید مثل من درد کشیده باشی   ولی این حرفو نزن    روی پای خودشون هستن تا خرخره توی عذابیم    کورو فلجو چجوری میخاستیم حمل کنیم  نمیدونم والاه

حتما

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

اگه پولدار و خوش اخلاق باشه 

دوستشم داشته باشم اره

علم کلی پیشرفت کرده یا کاریش میکنیم یا از پرورشگاه یا اینم ک عشق دنیا رو میکنم البته ک از بچه ریادم خوشم نمیاد😂زحمتش زیاده

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

چه تخصصی بلدید 😂😂😂😂

😎😎😎

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن