2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت اگ تا ی سال دیگ باردار نشی برا پسرم زن میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 33 پست

ورزش کن حتما حتما ،ورزشی که تپش قلبت ببره بالا 

سردیجات کنار بزار ، گرمیجات بخور ، روزی ۸ لیوان آب بخور ،استرس از خودت دور کن ،حامله میشی ،حرف مادر شوهر باد هواست 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی بابای من که انقدر با مامانم مشکل داره وقتی دید مامانم دیگه نمیتونه بچه دار بشه حتی حرف یه زن دیگه هم نزد.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

چقدر وقیح گوه خورده اصلا به اون چه زنیکه....خودت باهمسرت صحبت کن وبگو بره دکتر ...چرا انقدر دیراقدام کردی حتی اگر تاچندسال هم  بچه نمیخواین همون سال اول چکاب وآزمایش قبل بارداری بدین تاخیالتون راحت شه مشکلی ندارین بعدا هروقت خواستین باردارشین اگر همون اول آزمایش میدادین ومتوجه  مشکلتون میشدین شاید تا الان درمان شده بودین

عزیزم عجیبه دو سال تحت اقدامی و تحت نظر دکتر اما واسه شوهرت آزمایش ننوشته!!! منم تنبلی تخمدان دارم چند سالی گیر بودم تا باردار شدم ولی همون ماه های اول واسه شوهرم آزمایش و چکاپ کامل نوشت ... و مشکل آروم بود

ایشالا باردار بشی

کاش آدما بفهمن با این فضول بازیا چقد دل بقیه رو میشکنن.

کاش سرشونو از باسن بقیه بکشن بیرون.

منم بعد ۶ سال باردار شدم. مشکلی هم نداشتیم اصلا شرایط نداشتیم بچه بیاریم. چقد زر میزدن بقیه

عزیزم عجیبه دو سال تحت اقدامی و تحت نظر دکتر اما واسه شوهرت آزمایش ننوشته!!! منم تنبلی تخمدان دارم چ ...

دوساله اقدامم ی ساله دکتر میرم ولی مرتب نبود تو این ی سال شاید ۵ بار رفته باشم سونو و دکتر بار اخر برا شوهرم ازمایش نوشت ک دیگ نرفتم پیش اون دکتر

میشه یه صلوات برا مامان شدن‌م بفرستی؟!🥲❤️
فقط بگو چرا نزدی تو دهنش؟ و چرا به بقبه گفتی اقدامی

نگفتم ولی چون تو محیط کوچیک زندگی میکنم برا دکتر باید برم ی شهر دیگ خواهرشوهرم متوجه شد ک تحت درمانم

میشه یه صلوات برا مامان شدن‌م بفرستی؟!🥲❤️