تورو خدا الکی کسی رو گزارش ندین من پریشب ی حرفی زدم فورا ی خانمه اومد نی نی یارو خبر کرد گفت حرفت بد بوده و جالب اینجاس ۱۰تا خانم دیگه پست منو ج دادن و هیچ بی احترامی نکردن...مثلا نی نی یارو خبر میکنین خیلی خوشحالین یا چیزی گیرتون میاد🤷♂️بعدشم هرکسی تو تاپیکی توهین کرد بنظرم اونی ک تاپیک زده باید گزارش بده ن که یکی همینجوری بیاد تعلیق کنه...الان کاربریم ک تعلیق شد چندتا خانم بودن ک مشکل داشتن قرار بود ک ی شماره واسشون پیدا کنم بفرستم الان من نیستم خیال میکنن دروغگوم این الان بنظرتون خوبع؟؟؟تورو بخدا گزارش ندین الکی🙏
کاربری آقا هستم ( گیانا دنیا خم ژیانه ژانه بو شارکه ی بهاری زووووور)
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
با همین کاربریت به اون خانم های که مشکل داشتن شماره رو بده
بعدشم اینجا سعی کن کم گوی و گزیده گوی چون دُر
با هرکسی هم همکلام نشو
اینجا ظرفیتا خیلی پایینه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀