2777
2789

صفر صفر بودیم 

طلاهای سر عقد قرض کرد شوهرم اون موقع وام ازدواجمون با یه وام دیگه گرفتیم دادیم یه پراید سال 96الان خدارو شکر تونستیم با فروختن طلا و وام و دیندار یه زمین بخریم پراید هم هم یه تیبا چندتا مدل بالاتر تازه اول راهیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به دیگران کمک کنید حتما 

خداروشکر،کمک زیاد میکنیم.شوهرم بابتش زیاد زحمت کشید.نخوابید،تفریح نکرد،

تو کار ساختمونه،خیلی خیلی تخفیف میده.چون هوای صاحبکار رو داره،خدا هم اینجوری جبران کرده براش

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
خداروشکر،کمک زیاد میکنیم.شوهرم بابتش زیاد زحمت کشید.نخوابید،تفریح نکرد، تو کار ساختمونه،خیلی خیلی ت ...

عزیزم رمزموفقیتتون وی بود؟مثلن وام زیادمیگرفتین یاپس اندازمیکردین طلامیخریدن یا...چی حقوق همسرتون هم بگین منم تقزیبن باشماازدواج کردم منتهافقط خپنه خریدم 

عزیزم رمزموفقیتتون وی بود؟مثلن وام زیادمیگرفتین یاپس اندازمیکردین طلامیخریدن یا...چی حقوق همسرتون هم ...

رمز اصلی تلاش بی وقفه همسرم.

خیلی خیلی زحمت کشید.بی اندازه.

وام نگرفتیم.

خداروشکر،کمک زیاد میکنیم.شوهرم بابتش زیاد زحمت کشید.نخوابید،تفریح نکرد، تو کار ساختمونه،خیلی خیلی ت ...

هرچقدر بخشنده تر باشید خدا بیشتر کمکتون میکنه

سرپرستی یه بچه از کمیته امداد بگیرید هر ماه مقدار ناچیزی براش بریزید 

تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  
اول زندگی دوتا اتاق خونه مادرشوهر که یکیش برا ما بود ،یکیش هم مشترک با اونا الان خونه ماشین زمین طل ...

مبارکتون باشه چندساله ازدواج کردین رمزموفقیتتون چی بود؟مثلن وام زیادمیگرفتین پس اندازمیکردین؟حقوق همسرتون بگین براایده خودم میگم 

هرچقدر بخشنده تر باشید خدا بیشتر کمکتون میکنه سرپرستی یه بچه از کمیته امداد بگیرید هر ماه مقدار ناچ ...

پسرم ی مشکلی داره،بیشتر خرج اون میشه.ان شاا.. مشکلم حل شه،تصمیمای بزرگی دارم 

مبارکتون باشه چندساله ازدواج کردین رمزموفقیتتون چی بود؟مثلن وام زیادمیگرفتین پس اندازمیکردین؟حقوق هم ...

عزیزم تو ۱۵ سال زندگی اینا پس اندامون بوده

وام هیچ وقت نگرفتیم

فقط خدا باهامون یار بود 

یکی از زمین هارو تازه گرفتیم کل پس اندازمونو دادیم بابتش

الان صفریم

شوهرم شغلش ازاده 

خیلی میدویه تو ۳۴ سالگی ۸۰ درصد موهاش سفید شده

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.