2777
2789
عنوان

یکم درد دل بکنم

91 بازدید | 13 پست

توی محیط کار خیلی اذییت میکنن 

سن ام از همه پایین تره 

بی محلی میکنن ، تیکه میندازن و یک اکیپ شدن علیه من یک نفر 

دلیل اش هم اعتقادات ام و حجابم هست .

به اینکه آنتن هستم ، 

من اصلا کاری به کسی ندارم . نمی دونم چشونه 

جواب سلام نمیدن  , و هزاران کار دیگه 

چیکار کنم از دستشون 

و خدایی که بشدت کافیست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی توجه باش بهشون مگه کین و همهتون تو یه جایگاهین کسی از کسی سر تر نیست یه جوری رفتار کن انگار نمیبینیشون ومتمرکز شو رو هدف وکارهای خودت سلام نده حرف رو باز نکن حتی نگاشونم نکن ببین چه جوری میان خودشون سمتت 

بی محلی کن اگه تو کارت خوب باشی هیچ کاری نمی تونن بکنن ولی خودتو دشمنشون نکن اگه دیدی واقعا داری عذا ...

اون خودش ته ضد دین و نظام ها هستش

و خدایی که بشدت کافیست❤️
بی توجه باش بهشون مگه کین و همهتون تو یه جایگاهین کسی از کسی سر تر نیست یه جوری رفتار کن انگار نمیبی ...

ببین از خداشونه که منو بندازن یه گوشه 

اعتماد به نفس ام رو کم کنن

و خدایی که بشدت کافیست❤️
قرار نیست عقایدشونو به بقیه تحمیل کنن شما هم عقایدتو داشته باش  دیگه وظیفشه باید انجام بده ربط ...

به کارفرما ام گفتم 

طرف اونا رو گرفت

و خدایی که بشدت کافیست❤️
ببین از خداشونه که منو بندازن یه گوشه  اعتماد به نفس ام رو کم کنن

خوب مگه برای تومهمه؟؟؟؟ 

اصلا بهشون توجه نکن هیچ کس مهم تراز تو نیست اونا بهت حیودی میکنن چون بهتر ازاونایی  با اطمینان این حرفو میزنم