2777
2789
عنوان

با دوستم...

63 بازدید | 2 پست

امروز با دوستم برای همیشه کات کردم.۸ سال باهم رفیق بودیم حتی مامانامونم با هم اوکی بودن سر یه چیز خیلی چرت دعوا کردیم اینم بگم این ادم خیلییییی دورو و عوضی بود همش همه چیو مینداخت تقصیر من گریه میکرد مظلوم نمایی میکرد که بقیه رفیقامون بیان طرف اون و اینا...کلی پشت سرم حرف میزد یکی دیگه از بستیامون حرفای منو خبر برد براش بعد الان دور برداشته باز همه چیو انداخته تقصیر من مظلوم نمایی کرده همه بچه ها گفتن کات کن و اینا هی بهت اسیب روحی میزنه درصورتی که اون منو ناراحت کرده بود به من انگ تقلب توی بازی میزد درصورتی که من هیچوقت به کسی تقلب نمیرسوندم...الان با اینکه مقصر اصلااااا من نیستم همه چیو انداخته گردن من مثل همیشه خودش شده ادم خوبه نمیدونم چطوری بگم چقدرررررر ازش نفرت دارم  واقعا من ادمی نیستم گریه کنم جلو کسی خیلی برام مهمه این چیزا که مظلوم نمایی و اینا نکنیم خیلیم خوشحالم کات کردم اما تنهام و مقصر:)

دوستت دارم و فکر رسیدن به تو نیست ، ماهی تنگ بعید است که به دریا برسد .
وایییییی عزیزمممم بمیرمممپ بیا بغلممم میخای صحبت کنیمممم میدونم خیلییییی سخته

وای هنوزم ادمای مهربون هست... قربونت برم خدانکنه عزیزدل من

دوستت دارم و فکر رسیدن به تو نیست ، ماهی تنگ بعید است که به دریا برسد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.