راستش خانومم حق طلاق داره. دو هفته پیش قرار بود برای طلاق اقدام کنه. هنوز هیچ پیامی برام نیومده. از وکیلو مشاور پرسیدم هرکی یه چیز میگه😑
الان نمیدونم اگه وکیل بگیره ممکنه کلا برا من پیامکی نیاد؟ مثلا از روند کار هیچی خبردار نشم تا مرحله اخر. حد اقل مشاوررو بزاره بریم درست میکنم همه چیو. نگرانم اونم با وکیل بپیچونه
الان اقدام کنه منم متوجه میشم؟ از اولین اقدامش تا پیامک اومدنش برا من چقدر طول میکشه؟
نگرانم درخواست داده باشه من متوجه نشده باشم یا برام هیچی نیاد یا هنوز نیومده. دادگاه خانواده ام رفتم کد ملی دادم ولی خبری نبود. اونجام هرکی یه چیز میگفت. یکی میگفت هرکاری بکنه بلافاصله برات پیامک میاد. یکی مفیگفت ی هفته طول میکشه یکی میگفت یک ماه. تو اینترنتم نوشته یک تا سه ماه. از ی طرفم تو یه استانیم ولی اون تو ی شهر دیگس نمیدونم اصلا تو شهر من پروندش میاد تو سیستم یا ن. یکی میگفت سیستم اینجا استانیه. یکی میگه طول میکشه یکی مه دادگاه زوجه مهمه.
سرم داره سوت میکشه😑 اونقدر حالم خرابه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم اومدم اینجا سوال کنم🤦♂️
کسایی که تجربه دارن بگن چجوریه؟ با وکیل بی وکیل. چقدر طول کشید ابلاغیه بیاد؟ لطفا هرکی اطلاعاتی داره بده😫