2777
2789

راستش خانومم حق طلاق داره. دو هفته پیش قرار بود برای طلاق اقدام کنه. هنوز هیچ پیامی برام نیومده. از وکیلو مشاور پرسیدم هرکی یه چیز میگه😑

الان نمیدونم اگه وکیل بگیره ممکنه کلا برا من پیامکی نیاد؟ مثلا از روند کار هیچی خبردار نشم تا مرحله اخر. حد اقل مشاوررو بزاره بریم درست میکنم همه چیو. نگرانم اونم با وکیل بپیچونه

الان اقدام کنه منم متوجه میشم؟ از اولین اقدامش تا پیامک اومدنش برا من چقدر طول میکشه؟

نگرانم درخواست داده باشه من متوجه نشده باشم یا برام هیچی نیاد یا هنوز نیومده. دادگاه خانواده ام رفتم کد ملی دادم ولی خبری نبود. اونجام هرکی یه چیز میگفت. یکی میگفت هرکاری بکنه بلافاصله برات پیامک میاد. یکی مفیگفت ی هفته طول میکشه یکی میگفت یک ماه. تو اینترنتم نوشته یک تا سه ماه. از ی طرفم تو یه استانیم ولی اون تو ی شهر دیگس نمیدونم اصلا تو شهر من پروندش میاد تو سیستم یا ن. یکی میگفت سیستم اینجا استانیه. یکی میگه طول میکشه یکی مه دادگاه زوجه مهمه.

سرم داره سوت میکشه😑 اونقدر حالم خرابه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم اومدم اینجا سوال کنم🤦‍♂️

کسایی که تجربه دارن بگن چجوریه؟ با وکیل بی وکیل. چقدر طول کشید ابلاغیه بیاد؟ لطفا هرکی اطلاعاتی داره بده😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل اینکه رفته چیه؟ 

من مصرف قرص خواب داشتم. ب خاطر اینکه ترک کنم خیالشو راحت کنم رفتم کمپ...خلاصه همه فکر میکنن من تزریقی یا هروئینی بودم😑 آبروم رفته این مدت. در حالی ک فقط قرص خواب بودش. البته اونم همیشه هوامو داشت همراهم بود. ۶ ماه پیش اومدم برا ترک. اول تو کلینیک قرصو کم کردم. ی مدت گذشت باز داشت زیاد میشد مجبور شدم برم کمپ خیالشو راحت کنم. ۴۶ روز اونجا بودم. قبل عید اومدم سر زندگی ولی همه چیز خراب شده بود. اونم حالش خیلی بد بود. دکتر گفته بود تا چند ماه حتی سر کارم نباید برم. ولی اوضاع اونقد بد شده بود گفتم ازش فاصله بگیرم ی مدت تا شرایط بهتر شه. اونقدر حالش بد بود منم که دنبال بهونه بودم دوباره قرص خوردم. ۲۹ اسفند مجبور شدم دوباره برم همون کمپ. ۲۱ روز موندم اومدم بیرون دیدم رفته... ولی دقیقا الان که همه چیز حل شده از هر طرف نگاه میکنم میبینم جوری کنده انگار تصمیمش قطعیه. واقعا نمیدونم با سیستم زنا توی یه همچین موقعیتی چجوری باید رفتار کرد؟؟ 

ابلاغیع نیومده؟ثناتونو چک کنید

نه. نه پیامکی ن ابلاغیه ای. از ی طرف میگم اگه تا الان چیزی نیومده شاید بی خیال سده یا منتظره من ی حرکت بزنم. از ی طرف نگرانم نکنه اقدام کرده باشه هنوز برا من چیزی نیومده. از ی طرف میگم نکنه با وکیل گرفتن کلا برا من هیچی نیاد.

منم همیشه اینجوری نکته بین😑 خلاصه دارم دیوانه میشم. کسیو میشناسید تجربه داشته باشه ازش بپرسید؟؟ 

من مصرف قرص خواب داشتم. ب خاطر اینکه ترک کنم خیالشو راحت کنم رفتم کمپ...خلاصه همه فکر میکنن من ...

قرص خواب بوده مطمعنی؟؟؟ ترما د و ل نبوده🤔😉

خســــــته از همه چی💔🥀
 من مصرف قرص خواب داشتم. ب خاطر اینکه ترک کنم خیالشو راحت کنم رفتم کمپ...خلاصه همه فکر میکنن من ...

سرد شدن تو باعث شده اونم سرد شه و در نهابت ازت زده بشه 🙂

خســــــته از همه چی💔🥀
قرص خواب بوده مطمعنی؟؟؟ ترما د و ل نبوده🤔😉

نه. 😑 از این مورد بدم میاد. اخرین باری ک خوردم خیلی سال پیش بود. ولی کیت این موردم ترکید. نمیدونم کدوم دارو اینم توش داشت. ولی از کجا اینو گفتی؟ جالب بود

سرد شدن تو باعث شده اونم سرد شه و در نهابت ازت زده بشه 🙂

قبول دارم. ولی بیمار بودم. الان که هیچ مشکلی وجود نداره کجاست؟ من هرکاری کردم ب خاطر اون بود. الانم هرکاری لازمه انجام میدم

نه. 😑 از این مورد بدم میاد. اخرین باری ک خوردم خیلی سال پیش بود. ولی کیت این موردم ترکید. نمیدونم ک ...

😂😂شوهرم میخوره گاهی اونم برا چیز دیگه ای برا معتادی و اینا نه شاید ماهی یک بار😂

مگه میشه🙄

خســــــته از همه چی💔🥀
قبول دارم. ولی بیمار بودم. الان که هیچ مشکلی وجود نداره کجاست؟ من هرکاری کردم ب خاطر اون بود. الانم ...

الان فایده ای نداره حتما دلش جای دیگه گرم شده... بهتره رهاش کنی بره.... 

خســــــته از همه چی💔🥀