2777
2789

این منفیه. حالا یا زود زدی یا اصلا باردار نیستی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز بی بی چک زدم، اما خط اولش که کلا چند دقیقه طول کشید تا بیاد، بعد منم گزاشتم و رفتم بعد ۲۰ دقیقه اومدم دیدم دو تا خطش هست، الان موندم ک مثبته یا نه؟

اخه هفته پیش پریود شدم، اما حالت تهوع امانمو بریده.

گلم مثبته برا منم دعا کن مامان بشم

من کیست pcoدارم یه مدت پیش رفتم پیش به دکتر اون برام داروی سیبل داد و پریود هام منظم شد،بعد ماه پیش ۱۹پریود شدم در حد لک بینی دکتر دیگه رفتم اون سیپروتن کامپاندا داد الان ۶روز قرص رو تموم کردم پریود نشدم هنوز زنگ زدم به دکتر اولی گفت دارویی که من دادم رو از روز هشتم شروع کن به خوردن،دکتر دومی دارویی داده پریود نشدم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
به نظرم مثبته...خوش به حالت عزیزم  ای کاش بشه منم بی بی چک مثبت ببینم

مشکل شما چیه گلم؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
مشکل شما چیه گلم؟

هیچی ولی نمیشه 

رفتم دکتر برام امپول hcg نوشته 

امروز روز ۱۲ بغد از تزریقه 

میگن بعد ۱۳ روز جوابش مطمئنه 

پس فردا میخام بی بی چک بزنم 

روز ۹ که زدم منفی بود 

فعلا امید دارم 

هرزگاهی زیر دلم تیر میکشه ول میکنه قبلا اینطوری نبودم 

فقط موروفولوژیه شوهرم ضعیفه 

به خودمم میگن هیچیت نیست 

هیچی ولی نمیشه  رفتم دکتر برام امپول hcg نوشته  امروز روز ۱۲ بغد از تزریقه  میگن ب ...

انشاالله به زودی باردار بشی برا منم دعا کن

من کیست pcoدارم یه مدت پیش رفتم پیش به دکتر اون برام داروی سیبل داد و پریود هام منظم شد،بعد ماه پیش ۱۹پریود شدم در حد لک بینی دکتر دیگه رفتم اون سیپروتن کامپاندا داد الان ۶روز قرص رو تموم کردم پریود نشدم هنوز زنگ زدم به دکتر اولی گفت دارویی که من دادم رو از روز هشتم شروع کن به خوردن،دکتر دومی دارویی داده پریود نشدم

چشم عزیزم تست نزدی؟

گلم عقدم ولی رابطه کامل داریم 

آزمایش دادم باردار نبودم

داروی دکتر اول رو میخورم بلکه پریود بشم دعا کن 

منم امروز بی بی چک زدم، اما خط اولش که کلا چند دقیقه طول کشید تا بیاد، بعد منم گزاشتم و رفتم بعد ۲۰ ...

به نظرم بازم تست کن شاید تو بی بی چک مشکلی بوده .هفته پیش پریود شدی در عرضه یه هفته حامله شدن محاله ممکنه

آهان نگران نباش بخاطر تنبلی تخمدان که داری از اونه  نگران نباش

الان از روز هشتم داروی سیبل رو بخورم بعدش پریود میشم؟