2777
2789
عنوان

قرص مخمر آبجو

3548 بازدید | 25 پست

دوستان عزیز، من یک سال کامل روزی یه دونه قرص مخمر آبجو میخوردم، پوستم خیلی خوب شده بود ولی یه کم وزنم رفته بود بالا. البته زیاد نه، درحد ۴، ۵ کیلو( ولی خودم دوست نداشتم)...بعدش دیگه نخوردم، تو این ۶ماهی که نخوردم دائم جوش میزدم. الان دوباره دوهفتس دارم میخورم، دوباره جوشام قطع شده و پوستم داره خوب میشه. ولی اشتهام زیاد شده دوباره😣

ینی واقعا خرابی پوستم بخاطر نخوردن این قرص بود؟؟؟ پوستم عادت کرده به این قرص؟🤔

الان من باید بین پوست و هیکلم یکی و انتخاب کنم؟؟؟😅

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خب اون چاق کننده هس

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون چاق کننده هس

بله میدونم.‌ فقط تعجب میکنم از اینکه به محض اینکه قرص و قطع میکنم دوباره جوش میزنم و پوستم خراب میشه

یکسال ضرر داره  کلا در سال دوتا دوره اش ادم باید مصرف کنه

تو یکسال سه تا قوطی مصرف کردم. زیاده ینی؟

قرص رو بخور ..ورزش کن البته من نمیدونم این قرص عوارض داره یا نه..قبلش با یه پزشک مشورت کن

قبلا دکتر پوستم برام تجویز میکرد

منم چند ماهه میخورم البته برای افزایش اشتها و خوب خیلی خوبه برای تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود عملکرد دستگاه گوارش و تاثیر خوبی ام روی پوست و مو ناخن داره

به خاطر ویتامینهای گروه b که داخلش هست اشتها رو زیاد میکنه ولی چند جا خوندم درموردش خود به خود باعث چاقی نمیشه شما اکه کالری های دریافتی تون رو کنترل کنید چاق نمیشید 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲