2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و ناباروری

7089 بازدید | 53 پست

۴ ،۵ سال جلوگیری کردم چون معتقد بودم بچه نمیخام و آدم باید سفراشو بکنه و عشق و حالشو بکنه بچم نیاورد نیاورد ،، حالا که ۳ ساله دارم اقدام‌میکنم بخاطر تنبلی تخمدان بچه دار نمیشم ، ورزش و رژیم و قرصای هورمونیو اینام بی نتیجه بوده ، همش میگم کاش جلوگیری نمیکردم ... اصلا باورم‌ نمیشه که بچه آوردن انقدر میتونه سخت باشه ! حتی یبارهم آی یو آی منفی شد ، خدایا کمکمون کن ماها که بچه نداریم خیلی تنهاییم 🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر شوهر منم همینجوری شد الان با شوهرش به مشکل خوردن ، قضیه رو زیاد تو چشم شوهرت بزرگ نکن آروم باش و پیگیر درمانت باش ،خودش درست میشه 

طب سنتی برای درمان تنبلی تخمدان به نتایج خوبی رسیده برو دنبالش ضرری نداره

ببین تنبلی تخمدان ب تنهایی نمیتونه عامل ناباروری باشه ها.

بعدم خیلی راحت با تغییر سبک زندگیت درمان میشه.یعنی روزانه ورزش کن و رژیم بگیر و وزنت رو بیار پایین.

بنظرم بیشترین عامل واسه ی ناباروری شما استرسه.یکم آرامش داشته باش به وقتش همه چیز اتفاق میوفته

تنهایی ربطی به بچه نداره و کسی حق نداره از سر تنهایی بچه دار بشه این اولش

دوم من هم تنبلی دارم اما نه شدید ..۶ سالم جلوگیری داشتم اما خیلی راحتم بچه دار شدم واقعا ....تنها راهش اینه که سبک زندگیتو اصلاح کنی ...چون من این دوسال اخیر حتی تنبلیم هم درست شده بود 

منم ۹ساله، عزیزم تواین ۹سال هیچ جلوگیریم نداشتم از اول دکتر میرفتم به این نتیجه رسیدم  فقط خدا باید خودش بخواد  تا بشه

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش