2777
2789

بچها یه سریا میگن من تو بارداری خیلی میل جنسیم میره بالا یه سریا میگن نه اومده پایین من الان ازاوایل یکم بهتر شدم اما راضیم مثلا شوهرم روزها نیاد سمتم واسه رابطه میلم به شدت اومده پایین ببخشید اما خیلی ذهنمو درگیر کرده بود این موضوع

نگران نباش بعد زایمان اوکی میشه همه چی...الان هرمونا تغیر کردن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیس ک بشه قیاس کرد و تعمیم داد برای همه وقتی هورمون ها از حالت پتانسیل خارج شه بخاطر باردار ،امیال جنسی هم دچار نوسان میشن که کم یا زیادشدنش طبیعیه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اخه شوهرم هی میگه چرا تو اینجوری شدی منم ذهنم ددگیر شده

بهش بگو باردارما یکم بزن نت دوتا مطلب بخون میفهمی واسه چی اینجوری شدم

دست خودت که نیست واسه هورمونات هست یکی تو بارداری میل جنسیش زیاد میشه یکی کم 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

هم زیاد شدنش طبیعیه هم کم شدنش...بقول دکترم در بارداری هر چیزی غیر از مردن طبیعیه 

من بارداری اولم نه ماه رو رابطه نداشتم و میلی هم نداشتم البته شرایطم خیلی های ریسک بود ...بارداری دومم میرم خیلی زیاد. بود مشکلی هم پیش نیومد

امید آخرین چیزیست که میمیرد

عزیزم من به شدت میل جنسیم زیاد شده همسرمم اصلا بخاطر بچه راضی نیس از وقتی فهمیده باردارم فک کنم چهار بار رابطه داشتیم اونم خیلی سطحی و آروم، چون شوهرم خیلی نگران بچه اس...

من فک میکنم بچه ی تو پسره برا همون منم سر پسرم اصلا دلم نمیخواست اما الان احتمالن بچم دختره و میلم زیاد شده

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏