2777
2789

کرفسو قبلا شستی خرد میکنی و اول ساقه هاشو قطعه قطعه میکنی تفت میدی بعد برگاش.بعدم ی مقدار نعناع و جعفری خرد شده باهاش تفت میدی البته نسبت نعناع به جعفری خیلی کمتر باید باشه.اگه زیاد باشه تلخ میشه

گوشت و پازو هم تفت میدی توروغن بازردچوبه و فلفل بعد سبزیارو اضافه میکنی و گرد لیمو یالیمو عمانی درسته میزاری اماده میشه مثل قورمه سبزی .اخرم نمک اضافه میکنی.نوش جان

کرفسو قبلا شستی خرد میکنی و اول ساقه هاشو قطعه قطعه میکنی تفت میدی بعد برگاش.بعدم ی مقدار نعناع و جع ...

قربونت برم عزیزم.

کرفسارو تو پیاز تفتش دادم الان توش نعناوجعفری هم میریزم

ببینم طعمش چطور میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم عزیزم. کرفسارو تو پیاز تفتش دادم الان توش نعناوجعفری هم میریزم ببینم طعمش چطور میشه

خواهش میکنم فقط جعفریو تفت بده بعد نعنا رو اضافه کن چون نعنا نباید زیاد تفت بخوره تلخ میشه ی تفت کوچولو کافیه.

نوش جان