2777
2789
اره دیگ گناهه باید از طریق گرده افشانی هم بچه دار شن یا فتوسنتز کنن

شایدم لک لکا 😅😅😅

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینجوری که همه قبل ازدواج رابطه دارن بچه دار میشن 

دیگا بعد ازدواج عیب عاره😅😅

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

خو قبل ازدواج نه بعد ازدواج نه

پس کی؟؟؟

بعد مرگ؟  

اره اصلا باید وقتی ازدواج کردن هر کی یه خونه بره چه معنی میده یه مرد غریبه تو خونه باشه  

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))

اوسکولن دیگه ! یا 10 سالشونه  یا خنگ ان

اه اه چقد بد رفتارین شما همون بچه ده ساله ام جنبه فان این توییتو میفهمه ولی تو نفهمیدی 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

شماها الگوی بچه هایین واقعا چطور میتونین اگه بچخ بعدا بفهمه اینکارارو ناراحت میشه تاسف باره    

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

من اگه یروزی خدا بزنم عقلمو از دست بدم بخوام ازدواج کنم برای رابطه و بچست دیگه😐🤝🏻

@vafaii  

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
خو قبل ازدواج نه بعد ازدواج نه پس کی؟؟؟ بعد مرگ؟     اره اصلا باید وقتی ازدواج کردن هر ...

استغفرلله مگه نمیدونی باید ناکام از این دنیا بری 🤣🤣🤌🏻

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

سم ساعت ۱۲ درتاریخ ۱۴۰۳/۲/۱۶🤣🤣

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه