2777
2789

سلام خانما ، واسه دفعه دوم ای یو ای کردم ، کلی نذر و نیاز و دعا و  خواهش و التماسش کردم که این ماه دیگه بشه ، ولی بازم نشد و پریود شدم ، الان چند روزه اصلا نمیتونم دیگه صداش کنم ، نمازم نمیخونم دیگه ، حالم اصلا خوب نیست 

چکار کنم 

حوصله هیچی رو ندارم همش با شوهرم دعوام میشه 🥺😭😭

حتما هنوز وقتش نرسیده خدا آنقدر بهت بچه بده که خودت خسته میشی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خیری توشه دختر جون

منم هر ماه منتظر بودم باردار شم چقد انتظار کشیدم اخرشم مجبور شدم تو ۱۸ ماهگی سقط کنم

هیچ وقت ناشکری نکن

خدا غنی مطلقه و ما فقر مطلقیم کار خدا چرا نداره

خدا سراسر لطفه هر چی میده لطفه هر چی نمیده هم لطفه هر چی میده و میگیره هم لطفه

راضی شو به رضای خدا تسلیمش باش

مگ ما جز خدا کسی رو داریم ک باهاش قهر میکنی قربونش برم 

هر چه از دوست رسد نیکوست...

قربون خدا بشم . برام خیلی جالب بود چون الان من عقب انداختم و به شدت نگرانم که حامله نباشم . یه داستانی بود که یه نفر دوتا پسر داشت یکیش  کشاورز بود یکی سفالگر بعد  کشاورزه میگفت کاش بارون بباره سفالگره میگفت نه کاش نباره هر چی درست کردم گل میشه . حالا شده حکایت ما .  خدابزرگه انشالله به زودی دامنت سبز میشه عزیزم  

😭😭 با این حال بدم چکار کنم حالا

بپذیر

اگر بپذیری انقد اذیت نمیشی

تلاشت رو بکن که باردار شی ولی وقتی ک نمیشه انقد ناامید نشو

به پذیرش برس بذا هر وقت که خودش صلاح میدونه بهت بده

باهاش قهر نکن ما نمیدونیم صلاحمون تو چیه

هر چه از دوست رسد نیکوست...
شاید خیری توشه دختر جون منم هر ماه منتظر بودم باردار شم چقد انتظار کشیدم اخرشم مجبور شدم تو ۱۸ ماهگ ...

خداا صبرت بده گلم 

الان واقعا نمیتونم حکمتشو بفهمم 

همش میگم اگه میشد ، به کجای دنیا برمی‌خورد مثلا 

شاید خیری توشه دختر جون منم هر ماه منتظر بودم باردار شم چقد انتظار کشیدم اخرشم مجبور شدم تو ۱۸ ماهگ ...

مثل من که بهم داد و گرفت

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود

الهی 

چقد میفهممت

من شش بار ای وی اف منفی داشتم

ولی بالاخره مثبت شد

درست جایی که راضی ب رضای خدا شدم دستمو گرفت

به خدا پشت نکن منم تا منفی میشدم تصمیم میگرفتم نمازنخونم اما موقه اذان نمیتونستم نخونم توکل کن خدا به موقع بهت میده شک نکن

قربون خدا بشم . برام خیلی جالب بود چون الان من عقب انداختم و به شدت نگرانم که حامله نباشم . یه داستا ...

اره والا ، مثلا چی میشد اگه من مثبت میشدم ،به کجای دنیا برمی‌خورد مثلا 

اصلا نمیتونم  حکمتش ، مصلحتش رو درک کنم

😭😭 با این حال بدم چکار کنم حالا

منم قبل از اینکه باردار بشم خیلی ناامید بودم خدا یه دفعه ای سورپرایزم کرد منم با دارو باردار شدم نذر کن خدا حتما جوابتو میده من این دفعه رفتم حرم امام رضا از خودش خواستم واسطه بشه برای اینکه خدا دعامو قبول کنه و بعدش من باردار شدم شماهم یه امتحانی بکن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍