2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ی سوال شما معنی این جمله رو میدونید آب برمیگرده ولی ماهی خیلی وقته  که مرده

ییعنی شرایط مثل سابق میشه اما مهم اینه چیزی و از دست نداده باشیم

جواب ابلهان خاموشی است
در صورتی که ی بچه دارم و بچه دومم نمیخوایم ولی انقد تو خواب سینه م ورم کرده بود 

توبیداری اصلا ب این چیزا فکر نکرده بودی؟گاهی آدم چیزای روزانه رو خواب میبینه.

مثلا اینکه ادم بچه نمخاد توفکرشه که نمخاد.بعد تو خواب استرسی میشه 

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
توبیداری اصلا ب این چیزا فکر نکرده بودی؟گاهی آدم چیزای روزانه رو خواب میبینه. مثلا اینکه ادم بچه نم ...

نه فکر نکرده بودم اتفاقا بچه کوچیک دارم خیلی هم اذیت میکنه

جواب ابلهان خاموشی است
بگو تا حدودی میدونم

من خیلی خواب میبینم امتحان داریم نمیتونم بنویسم زمان تموم میشه 

در حالی ک استرس امتحان هم ندارم 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

بگو تا حدودی میدونم

گاهی هم میبینم از کسی که دوسش دارم (رابطه ای نداریم) 

صاحب دختر شدم 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

ببخشید ی سوال شما معنی این جمله رو میدونید آب برمیگرده ولی ماهی خیلی وقته  که مرده

معنیش بنطرم واصحع

نمدونم گفته ینی فرصتی ک از دست رفت

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
من

گاهی میبینم از کسی که دوسش دارم (رابطه ای نداریم) 

صاحب دختر شدم