2777
2789
عنوان

شوهرم راجب بچه حرفی نمیزنه

711 بازدید | 18 پست

بهش چند بارهم گفتم گف باشه دوباره بازم سفتو سخت طبیعی پیشگیری کرد 

اعصابم ازش خورده خانپادمم میگن نگه دار هنوز یه سال بعد اقدام کن از اینور هم آزمون استخدامی دادم دعوت ب مصاحبه شدم احتمال قبولیم هم زیاده کلا زندگیم بهم ریخته محل خدمتمم دوساعت از شهر ام فاصله داره 

۲سال عقد بودم یک ساله عروسی کردم ۲۵ سالمه اگه بیشتر فاصله بدم شانس بارداری میره پایین تر؟؟😔😔نگرانم

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی ندارد میتونی برای اینکه خیالت راحت بشه بری پیش دکتر زنان چکاپ بشی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

اینکه قبول کرد ولی بازم پیشگیری میکنه روانیم کردههه میخوام وسط کار بزنم ناقصش کنم

سنت بالا نیست.. اگر الان باردار بشی فوقش تا استخدام کامل بشی دوره بارداریتو باید بگذرونی کمی  سخت میشه... ولی نمیشه هم گفت صدرصد تا یکی دوسال دیکه سریع باردار بشی ممکنه بازم طول بکشه. باید زمانبندی و مدیریت کنی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چرا اینقدر عجله داری برای بچه دار شدن؟

آخه میگن زیاد فاصله بدی تخمدان هات کیفیتش میاد پایین تر

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
ن مگ ۲۵ چه سنیه که اینقد هول میکنی؟

خیلیا میگن زیاد فاصله بدی  بالا نمیتونی بچه دار بشی

😐😐😐این وسط بچه میخوای چیکاررر؟؟ تازه ۲۵ سالته خیلی مونده تا به مرز خطر ناباروری برسی

آخه میگن زیاد فاصله بدی بچه دار نمیشی واس همون نگرانم🥲

ن اگه تحت نظر پزشک باشی و هر از گاهی چکاپ کامل بشی از لحاظمشکلات زنان برسی بشی اوکیه 

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

توایران همه دکترن آخه ،توجه نکن به حرف بقیه ،فقط یه دکتر زنان برو که مشکل خاصی نداشته باشی ،هر وقت شرایطش داشتی راحت باردار بشی