2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری تا ترست بریزه

راه حلش مقابله با ترسه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

عادت میکنی خودتو حبس نکن تو خونه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

پس فردا بچه دار میشی بچه ت میگه ببین مامان چه خجالتی  و روش نمیشه معاشرته بیرونو ...چیزی نیست که دوبار برو عادت میکنی با فروشنده حرف میرنی اونورو نگاه کن یا وسایلارو حساب کن بیا بیرون تمیرین کن ..اینجوری شوهرتم فکر میکنه یه آدم وابسته ای و خسته کننده ..

پس فردا بچه دار میشی بجه ت میگه ببین مامان چه خجالتی  و روش نمیشه معاشرته بیرونو ...چیزی نیست ک ...

درست میگی اصلا اعتماد بنفس ندارم دوست دارم یکی پیشم باشه دوتایی بریم خرید

❤🫀

مامانم همیشه میگه تو این جور موقعیت ها بدترین حالت رو تصور کن ، اون رو حل کن برای خودت بقیش درست میشه . حالا شما هم تصور کن سوتی دادی ، خوب بعدش چی میشه ؟ فوقش طرف یه لحظه بخنده ، آدما انقدر توی این دوره مشغله و گرفتاری دارن که یه ساعت دیگه کلا یادش نیست شما تو دنیاد وجود داری . 

برای خودت هم تجربه میشه ، هر بار چیزای بیشتری یاد میگیری تا کامل ترست بریزه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
درست میگی اصلا اعتماد بنفس ندارم دوست دارم یکی پیشم باشه دوتایی بریم خرید

اصلا فکر نکن یکی پیشت باشه حل میشه به این فکر کن ده تا بچه هم داشته باشی آخرش تنها میشی تو پیری ..بچه که میره دنبال سرنوشتش نمی مونه که خدمات بده پدرو مادر که ...یاد بگیر عزیزم 

مشکلم اعتماد بنفسه، اصلا اعتماد بنفس ندارم

می دونم تجربه دارم

فقط باید یه بار بری 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷