2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم الهی ب آرامش برسی ب برکت صلوات  چنوقته اینطور سدی؟؟ ...

اصلا نمیدونم چرا اینطور شدم بی انگیزه شدم حصله ندارم اصلا 

انقدر تنبل شدم خودمم نمیدونم چمه 😞

اصلا نمیدونم چرا اینطور شدم بی انگیزه شدم حصله ندارم اصلا  انقدر تنبل شدم خودمم نمیدونم چمه 😞

چنسالته؟ چنوقته اینطور شدی

خب فعلا ک دائم ذکر بگو

دستت بذار رو‌قلبت ذکر لاحول و لاقوه الا بالله رو بگو

بعد اگه میبینی آروم نمیشی یا زمان طولانی اینطور بی حوصله و بی انگیزه هستی برو روانشناس

چنسالته؟ چنوقته اینطور شدی خب فعلا ک دائم ذکر بگو دستت بذار رو‌قلبت ذکر لاحول و لاقوه الا بالله ...

یه چند ماهی میشه نمیتونم کارامو پیش ببرم آنقدر تنبل شدم من اینجور نبودم همش امروزو فردا میکنم وقتمو دارم از دست میدم 😞💔

من استرس ندارم فقط نمیتونم کارامو پیش ببرم همش امروزو فردا میکنم همش میگم این ساعت اون ساعت زمانم دا ...

توکل و شکر خدارو و شروع کن

من دو ساله مریضم دوا و درمان و عمل افاقه نکرده و باید خرداد دوباره برم عمل..

از طرفی چون مریض بودم مرخصی استعلاجی رفتم که دو تا از همکارام نامه زدن گزینش که من خودم و زدم مریضی  و حروم خورم....

😭

توکل و شکر خدارو و شروع کن من دو ساله مریضم دوا و درمان و عمل افاقه نکرده و باید خرداد دوباره برم ع ...

انشالله هرچه زودتر خوب شی😞💔

کلی به خدا توکل کردم کلی صداش زدم کو خدا کمکم نمیکنه نمیخاد کمکم کنه😞💔

یه چند ماهی میشه نمیتونم کارامو پیش ببرم آنقدر تنبل شدم من اینجور نبودم همش امروزو فردا میکنم وقتمو ...

بنویس تو‌برگه

کارایی ک باید انجام بدی

همه رو مرتب با شماره گذاری بنویس

و بزن ب دیوار اتاق

اگه نمیتونی بزنی ب دیوار یجا در دسترست باشه

حداقل با نگاهی بهشون

گاهی تشویق میشی ک

دست ب کار بشی

و دائم لعنت بفرس ب شیطان

و ذکر خدا بگو

و تلقین مثبت داشته باش

ک من قوی هستم

من میتونم

زندگی اوام بعد شش ماه شد طلاق ..همسر سابقم اونقدر اذیتم کرد ک نگو...هی من و بی دلیل می‌کشید دادگاه...یه روزیخاطر جعل امضا یه روز توهین...همش هم الکی

بعد طلاق آنقدر تیکه کنایه شنیدم که نگو مخصوصا یکی از همکارم انقدررمن و اذیت کرد..بعد یسال وه با همسررفعلیم آشنا شدم فکر میکردم دیگه روزای سختم تموم شده اما دو روز بعد ازدواج یه نامرد همه اموال برادرم و بالا کشید و داغون شد و منم یه ماه بعد ازدواج مریضیم شروع شد و بعدشم خواهرم مرد ...این هم که همون همکارم بعد طلاق اذیتم می‌کرد بهم میگفت کی تورو میگیره...فلانی..بهمانی....گزارش کتبی داده گزینش محل کارم تا من و از نون خوردن بندازه...خدا ازش نگذره....من بیچاره سه سال سختی کشیدن و آزمون دادم تا معلمی قبول شم

زندگی اوام بعد شش ماه شد طلاق ..همسر سابقم اونقدر اذیتم کرد ک نگو...هی من و بی دلیل می‌کشید دادگاه.. ...

توکل کن بخدا درست میشه 

برو گزینش از خودت دفاع کن

برو پیش رییس گزینش شرایط زندگیت را بهش بگو 

وقت بگیر برو صحبت کن

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
توکل کن بخدا درست میشه  برو گزینش از خودت دفاع کن برو پیش رییس گزینش شرایط زندگیت را بهش بگو& ...

گزینش هنه چی و گفتم آبجی. گفتن تا یه هقته جواب میاد ولی نیومد...مدارکم نخواستن ازم

کسی هم من و استان‌ نمیبره رییسش و ببینم