2777
2789
عنوان

هدف این اقا پسر

299 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خوبین؟

فک کن تو اینستا ی اقایی فالوت کنه ک از همون اول حس خوبی داشته باشی و هرکاری میکنه ب خودت بگیری مثلا استوریاشو نمیدونم شاید چون خوشم میاد برای خودم پازل درست میکنم، دیروز برای مناسبتی استوری گذاشتم اومده لایک و فلان و بعد سر بحثو باز کرده راجب کارو کتاب مطالعه و  شغلمو پرسیده و اینا( باهم تو ی رشته ای ک تحصیل کردیم شاغل شدیم ،و  وسطای صحبت برگشته میگه من دوس دختر دارم و ب عنوان دوست اجتماعی دوست دارم ک ب دایره دوستام اضافه بشه و هی میگفت ک اره وقتی دیدمتون حس خوبی گرفتمو خواستم میخوام باهاتون معاشرت کنم، طرف ۳۴ سالشه بچه نیست، واقعا هدفش سرکاری بود؟  خیلی ادم با پرستیژی هم بود ی شخصیت اجتماعی بالایی داره ، خوشتیپ و اینا دیگه خلاصه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خدارو میخاد هم خرمارو 

به قول ایشون هم خدارو میخاد هم خرمارو
ولی باز خوبه گفت و تکلیف خودتو میدونی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بهت گفته دوست دختر دارم بعدم می خواهی به دایره دوستات اضافه کنی؟؟

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
من با یه بلاگر دوست بودم پیجشو پاک کرد اینقد ناراحت شدم بعد دیدم با پیج جدیدش فالوم کرد اصلا به این ...

اارع واقعا دایرکت همه میرن، یکی از خواننده های شهر ما هم مدتی بود همش درخاست میداد منم رد میکردم، بعد چن ماه درخاستشو قبول کردم، باور کن دلم سوخت وگفتم کنجکاویش بر طرف بشه ببینه چیز خاصی تو پیجم ندارم

همین که در خاستشو قبول کردم سریع پیشنهاد دوستی داد حالا من متاهل دوتام بچه دارم، بیشعور سریع رفت سر اصل مطلب حرفای عاشقانه منم سریع عز پیجم انداختم بیرون 

والان همچنان درخاست میده