2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سوال اگر به روش بیاری و بدونی خیانت میکنه چیکار میکنی؟میتونی بری برای همیشه یا نه؟اگر نه پروتر می ...

خیلی به جابود

میتونی اسی؟؟؟

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
اگه زنده موند تصمیم میگیرم😄

نه جدی میگم ..به خدا اصلا سیاست مدارید چرا؟کلا اگر خیانت رو به رو بیارید و شوهرتون بدونه میدونید و موندید مجوز میدید بهش...به نظرم ازش بپرس جاییت درد میکرد تو مسافرت؟اگر کفت عاره که هیچ اگر گفت نه بگو آخه ژل داشتی...نشون بده ابدا به خیانت فکر نمیکنی ولی حواستو جمع کن

یه مدت کلا سرد شد..تو خواب ارضا میشد اینو از لباس زیر کثیفش متوجه می‌شدم..بعد قرص پیدا کردم و الآنم ...

خب قرص رو‌پیدا کردی به روش نباوردی؟؟

اینکه میگی تو‌خواب ارضا میشد یعنی رابطه ش با شما کم شده بود؟؟

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
یه قراری گذاشتیم که گوشی تنها حریم خصوصی مون باشه 

راستش من خودم با این موافقم

اما وقتی فهمیدم دوستمم همین قرار و گذاشته و چند وقت پیش بهش خیانت کرده شوهرش

دیگه گفتم بگم

البته ایشالله برا شما چیزی نیست

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
خب قرص رو‌پیدا کردی به روش نباوردی؟؟ اینکه میگی تو‌خواب ارضا میشد یعنی رابطه ش با شما کم شده بود؟؟

میگفت قرص و واسه خودت استفاده کردم..آرع یه مدت کلا رابطه نمیخواست

خوب چون خودم دوست ندارم گوشیم چک بشه قبول کردم

چک‌کردن گوشی هم چیزی رو حل نمیکنه.‌

بالاتر یکی از دوستان خیلی نظر خوبی دادم که اول از خودش بپرس ببین جاییش درد می‌کرده یا نه. انگار میخوای دلیل اون ژل رو بدونی و مثلا به خیانت و این چیزا فکر نکردی . 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن