2777
2789
عنوان

پشیمانی در ازدواج

256 بازدید | 13 پست

ماز اول ازدواج حسرت همه چی به دلم مونده  هر کسی که میبینم ازدواج میکنه و توقعاتش رو برآورده میکنن دلم به حال خودم میسوزه که همش سوختم و ساختم و هیچ کاری برام انجام نداد نه خودش نه خانوادش

ولی برای جاریم که یه آدم فقیر بدبخت بود از اول همه کار کردن بهترین مراسم ها و هدیه ها

احساس حقارت میکنم که من چرا از اول هیچ کاری برام نشده که الان بعد پنج  سال همیشه حسرت میخورم شوهرمم برام ارزش قائل نیست که یه تولد یا سالگرد بگیره از اول حتی حلقمم خودم خریدم الان شوهرم میگه میخواستی نکنی

من فکر میکنم چون از همون اول به کم قانع شدی

خواسته های جدیدت هم توقع به حساب میاد

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خریدا مهم نیس یه اشتباهی بوده ک تموم شده 

کاش اخلاقشون خوب بود کاش شعور داشته باشن این مدل مردا کاش معنی دوست داشتنو بلد باشن 

و خیلی کاشای دیگه ک آدم پشیمون نمیشد از ازدواج باهاشون و تحمل کردنشون

شوهرمنم همین بود  روز ب روزم پرروتر شد اخرم جداشدیم  شما باید کم کم ازش درخواست کنی یهوی ...

میه توقعت رفته بالا فلان چیز وظیفه من نیست و ....

بهش میگم بجای عروسی که نگرفتی  میگه همین که هست

به جاریت میگی فقیر بدبخت 

یعنی هرکس خونه پدرش هیچی نداشت حق زندگی نداره 

فقط شماهایی که وضع مالیتون از اول خوب بوده حق زندگی و لیاقت دارا بودن دارید 

خوب خداروشکر خدا خودش مبدونه به کی چقدر بده 😏😏😏

از بلاهایی که سرت میاد تعجب نکن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
حالا خریدا مهم نیس یه اشتباهی بوده ک تموم شده  کاش اخلاقشون خوب بود کاش شعور داشته باشن این مد ...

وقتی میبینی یه آدمای که هیچ چیز تو مجردی نداشتن و از وقتی ازدواج کردن هم عزت و احترام دارن هم بهترین انجام شده براشون آدم میسوزه

به جاریت میگی فقیر بدبخت  یعنی هرکس خونه پدرش هیچی نداشت حق زندگی نداره  فقط شماهایی که ...

عزیزم دختره حتی لباس زیر هم نداشت براش خریدن و توی روستای خیلی دور افتاده زندگی می‌کرد و وقتی ازدواج کرد چنان توقعاتی داشت که انگشت به دهان میموندی شاید اگه شما هم توی شرایط من بودید درک میکردید

وقتی میبینی یه آدمای که هیچ چیز تو مجردی نداشتن و از وقتی ازدواج کردن هم عزت و احترام دارن هم بهترین ...

میفهمم

همه اینا برمیگرده از رفتار درست همسراشون

بلده چطور با خانومش رفتار کنه و این باعث میشه دیگرانم بخانومش احترام بزارن

عزیزم دختره حتی لباس زیر هم نداشت براش خریدن و توی روستای خیلی دور افتاده زندگی می‌کرد و وقتی ازدواج ...

خوب تقصیر اون دختر چیه 

چون تو روستای دوز افتاده بوده باید سرشو بزاره بمیره ؟؟  اون زرنگ بوده شما خام و ساده 

خامی و بی تجربگی شما تقصیر جاریت که نیست ....

اگر ابن حرفارو به زبون بیاری بدتر از این سرت میاد ...

جای این حرفا به زندگیت ادامه بده بقیه زندگیتو تلخ نکن 

به کسی توهین نکن کسی رو مسخره نکن وگرنه به روزگاری برتر از اون دچار میشی 

تمام حرفات تحقیر جای زندگی و شخصیت جاریت بود از عواقب حرفات بترس 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲