2777
2789
عنوان

ی سوال ترسناک ذهنمو درگیر کرد

495 بازدید | 42 پست

پسرا بعد کات با عکسای دخترا چیکار میکنن؟

اکس کلی عکس باز ازم داره 

الان مث سگ ترسیدم

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد اینجور تاپیک هارو میخونم نگران دخترم میشم 😭😭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

واقعا؟ نکنه گوشیشو بفروشه عکسا بیفته دست غریبه

اولا نمیوفته دوما  اینهمه عکس دختر تو اینترنت هست عکست بدردشون نمیخوره. وقتی انقد میترسی عکس نده

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

خواهر اگه گوشیشو بفروشه بیفته دست کسی دیگه چی

ببین بیفته دست یه نفر دیگه 

اون میخواد چیکار کنه؟؟؟؟ عکستو پخش میکنه؟ الان دوره ی این کارها گذاشته راحت میتونی پدرشو دربیاری 

عکستو فوتوشاپ میکنه؟؟ گوگل پر عکس دختره واسه چی باید عکستو. رو برداره؟ 

بیخیال بابا شش سال پیش ههزارتا عکس دادم به اکسم هیچ غلطی نتونست بکنه

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

هر چیزی امکان داره

مهم اینه شما به خاطر اون عکس خودتو قربانی هوس و خواسته کسی نکنی... و نترسی و قوی باشس چون حالا دیگه از دسترس شما خارج شده...

فقط اگه جایی مورد سو استفاده قرار گرفتی یا عکست منتشر شد باید بری پلیس و شکایت کنی

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

من که به خاطر لایوهای روانشناسی، و کلیپ های روانشناسی و متن های روان‌شناسی که می گذاشتم عکس و فیلم هام تو گوشی خیلی ها هست 

بنابراین عزیز دلم نگران نباش 😍❤️

اگر قرار بود اتفاقی بیفته اول برای ماها میفتاد که به خاطر شرایط کاری مون عکس و کلیپ هامون هرجایی هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من 13 14 سالم بود جوگیر شده بودم به همه حتی دخترا عین نقل و نبات عکس میدادم حتی یبارم نترسیدم😂😐

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بعد عزیزم اون قدر تو فضای مجازی عکس مثبت هجده هست که نیازی به عکس های ما ندارند 

خدا کنه اینطور باشه 

ی لحظه ترسیدم 😩 ادم هزار تا فکر میاد تو سرش

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘