2777
2789

خيلي دوست دارم مماغمو عمل كنم بچه ها تا بحال كسي رو ديدين بيني گوشتيش رو عمل كنه و قشنگ شده باشه؟

وای منم ولی دختر عمه هام از دم ر ی دن به قیافشون با عمل 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام ناامید کنم ولی نهایتا کاری که میکنن اینکه دماغ یه ذره بغلاش صاف میشه همین !!!

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اره پیش ساریخانی هم عمل کردن

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

یکی از اقوام ما بینیش خیلی گوشتی و قوز دار بود سال ۸۸ عمل کرده خیلی بینیش قشنگ شده با اینکه میگن بینی گوشتی اکثرا فانتزی در نمیاد اما بعد این همه سال نه تعقییر کرده نه برگشته قشنگترم شده  

بینی منم گوشتی بود البته قوز نداشت و بزرگ نبود اما عملم نیمه فانتزی بود بعد سه سال کاملا ورم افتاده خیلی خوب شده و راضیم.

من نیمه گوشتی بودم تقریبا دو هفته س عمل کردم از همه چیش راضیم بجز فاصله لب و بینیم ک‌کلی تاکید کرد ...

عیب نداره برو لب بالاتر یکم بکش بالا مهم دماغته که خوب شده

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده