شوهرم از وقتی من باردارشدم پتورو تو بغلش میگیره بعد چون عادت داره دست و پاشو تو خواب ول میده اینطرف اونطرف پتوهامونو جدا جدا رومون میندازیم الان خوابه یه حرکتایی رواون پتوی بیچارع میزنه یبار میندازتش یه ور باز میندازتش زیر پاش پنج دیقه بعد میندازه روش باز ،بلند میشه باز پتورو جمع میکنه میزاره بغلش دستاشو ول میده روش پاهاشم میندازه روش بخدا قشنگ از سر شب دارم میخندم بهش😂😂
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
وااای این شوهرمنهههه حالااجالبه میریم خونه مامانش یا مامانم روتشک ک میخخوابه منو فرو میبره تو ب غ لش بعد نیم ساعت من مث مجسمه تکون نمیخورم فرارکنم بازمیگیرتم ...صبح میببینم ولی کل پنو رو میبره براخودش و من یخ کردم یا منو انداخته پایین ازتشک ی حرکتااااییی
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626