2777
2789
عنوان

خواهرا بدادم برسین دارم جون میدم....

572 بازدید | 57 پست

بچه ها من ۳ هفته هس سرما خوردم عفونت و چرک گلوم تموم نمیشه خسته شدم 

دیگه نمیکشم بخدا تازه هنوز ۹ هفتمم نشده 

چیکار کنم تو رو بخدا واسع رضایت خدا تجربه ای دارین بهم بگین خیلی حالم بده 

بدن درد ولم نمیکنه 

دکترم میرم فقط استامینوفن ساده و سیتریزین گفتن بخور

چیکار کنم؟؟؟😭😭😭😭

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گلو درد داری آبجوش و نشاسته عالیه

یه قاشق چایخوری نشاسته رو تو یه کم آب در حدی که نشاسته حل بشه قاطی کن و آبجوش بریز و تا داغه بخور 

برای چرک و خلت سینه و گلو و دماغت هم بخور عالیه حتی اگه بخور آب باشه فقط اکه برگ اوکالیپتوس داشته باشی بخورش معجزه میکنه

منم تازه اولاشم حالت  تهوع و معده درد و درد پریودی و ببخشید اسه‍.. ولم نمیکنه خیلی بده من خودمم یهو فهمیدم باردارم هم نگرانم هم میترسم اصلا خیلی بده

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم اولا نگران نباش و استرس نداشته باش که سیستم ایمنی بدن ضعیف می‌کنه 

دوما دمنوش گیاهی خیلی خیلی تاثیر گذار هست .... آویشن و عناب و پونه و نعنا و چای کوهی رو دم کن بزار یک ساعت بمونه بعد با یه قاشق عسل بخور 

شربت آبلیمو و عسل هم عالیه ولی لیمو تازه بگیر 

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...

این یه ویروس لعنتیه که پاچمون رو گرفته گورشو گم نمیکنه بره فقط باید دورش تموم بشه عزیزم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کولد استاپ بخور 

ویتامین سی از این مکیدنی ها که حالت گچی داره عالیه

قرص جوشانشم هست

ابلیمو عسل

سوپ مقوی

مایعات فراوان + استراحت

درمورد قرصا حتما از دکتر سوال کن برای من خوب بود ولی بالاخره بدن با بدن فرق داره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه ها من وقتی سرما میخوردم آب سیب برام معجزه بود 

آب پرتقال و لیمو شیرین واقعا بهترم می‌کرد

دیگه وقتی خیلی بیماری تو تنم میموند مامانم برام با روغن بدنمو ماساژ میداد خودمو گرم میکردم خوب میشدم

الان نزدیک ۲۰،۲۵روزه هیچ جوره خوب نمیشم 

حتی انار رو هم امتحان کردم ولی واقعا خوب نشدم 

مایعات .سوپ . دمنوش.نشاسته 

اصلا انگار نه انگار

منم تازه اولاشم حالت  تهوع و معده درد و درد پریودی و ببخشید اسه‍.. ولم نمیکنه خیلی بده من خودمم ...

ببین یه حالیم که با حالت تهوع و دلپیچه و دردای رحمم و سوزش معدم واقعا کنار اومدم ولی این مریضی ولم نمیکنه داغونم کرده 

۳ هعتس نمیتونم کوچک ترین کاری بکنم

صورتم زشت شده از ریخت و قیافه افتادم 

همه کارام افتاده گردن مادر بیچاره ام که خودشم هنوز حالش خوب نشده

کولد استاپ بخور  ویتامین سی از این مکیدنی ها که حالت گچی داره عالیه قرص جوشانشم هست ابلیمو ع ...

فکر نکنم تو بارداری بتونم اینارو استفاده کنم آخه چند تا دکتر گفتن فقط استامینوفن ساده و ستریزین بخور 

اینام دردیو دوا نمیکنه

جالب اینه من حتی ویتامین دی بدنمم بالاست نمیفهمم چطور مریض شدم اونم بیخودی حتی جاییم نرفتم که از کسی واگیر کنم 

و جالب‌تر اینکه شکر خدا هیچکس از خانوادم ازم واگیر نکرده