2777
2789
عنوان

در جواب مادرشوهرم چ کنم!؟؟!

250 بازدید | 33 پست

چند بار ک دخترم بغل کرده گفت شبیه پسر!

بار آخرم کاملا شبیه پسر ها، حداقل گوششو سوراخ کنید 😏🙄

بنظرتون در جوابش چی بگم یا چیکار کنم خیلی ناراحت شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا نمیتونه مستقین بگه  ببرید گوشاش رو سوراخ کنید 

اینطوری مثلا غیر مستقیم گفته 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

واای ول کن این حرفا رو توجه نکن،منو جاریم دخترامون همسن هستن،بعد دخترجاریم خیلی سفید دختر من سبزه است،پدرشوهرم به بچه ام میگه دختر سیاه برام مهم نیست بچه امم هنوز ۲سالشه چیزی متوجه نمیشه اینقدربگه که جونش دربیاد

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
چ خوب برا من از اوناشم بگی ناراحتم شدی اشک تمساح اش دسته یک من منظوری نداشتم

منم‌ متاسفانه مدلم‌جوریه دلم‌نمیاد ناراحت‌کنم‌کسیو میگه میگه میگه تاعصبی میشم جوابشو میدم

الهم صل علی محمد وآل محمد
واای ول کن این حرفا رو توجه نکن،منو جاریم دخترامون همسن هستن،بعد دخترجاریم خیلی سفید دختر من سبزه اس ...

خداحفظش کنه برات ون

وا چ حرفا اتفاقا دخترای سبزه خوشگلترین

آفرین بهت