2777
2789

‏تو عمرم با معرفت تر از خمیر دندون ندیدم که وقتی هیچی نداره هم اگه باز فشارش بدی نمیذاره شب، سر بی مسواک زمین بذاری😂😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الحمدلله رب العالمین ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه بچه بودم بابام میگفت پسر همسایشون شبا یواشکی زیر پتو شمع روشن میکرده درس میخونه و الان دکتره تو آمریکا.

منم یه شب خواستم یواشکی درس بخونم، زیر پتو شمع روشن کردم... پتو آتیش گرفت، فرشم سوخت😕😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الحمدلله رب العالمین ...

‏من تو ۱۵ سالگی یه معلم داشتم گفت تو در آینده هیچی نمیشی، بعد از این حرف عزمم رو جذب کردم، کلی تلاش کردم و سختی کشیدم، نتیجه این شد که حرف معلمم درست بود.😂😂😂

الحمدلله رب العالمین ...

کاش اون بچه‌هایی که میومدن میپرسیدن درستون تا کجاست و وقتی میفهمیدن شما عقب ترین خوشحال میشدن و پز میدادن،بیان بگن به کجا رسیدن و کدوم قله‌های موفقیت رو فتح کردن :)

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الحمدلله رب العالمین ...

حیف نون اونقدر تو حج به ستون شیطان محکم و دقیق سنگ میزد که

.

.

.

شیطان تو بلندگو اعلام کرد:

گودرزی از ایران

یواش تر بزن دیوونه، گولت زدم، ارث بابا تو که نخوردم😅

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الحمدلله رب العالمین ...

قديما دهه شصتی هارو ميبردن حموم روشون يه كاسه اب ميريختن ميگفتن بشين خيس بخوری فرشه مگه اخه😂😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الحمدلله رب العالمین ...

من همون آدمي ام که حوصله ندارم از جام بلند شم در اتاقمو ببندم ولي حوصله دارم چهارتا خیابون دنبال داداشم بدو ام و کتکش بزنم چون ازش خواستم در اتاقمو ببنده و نبسته😂😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الحمدلله رب العالمین ...

مامانا یه قانونی دارن که میگه:" مهم نیست کار داشته باشم یا نه،وقتی دراز کشیدی بلندت میکنم و یه کاری بهت میدم:|😂😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الحمدلله رب العالمین ...

‏روز مادر به مامانم گفتم میخوام امشب ببرمت یه رستوران خیلی خوب شام بخوریم.

سوپ رو که تموم کردیم، گفتم مامان پاشو بریم.

مامانم گفت شاممونو که هنوز نیاوردن، گفتم مادر عزیزم سوپ غذاست دیگه، روزت مبارک.😂😂😂

الحمدلله رب العالمین ...

‏از دردسرهای خانواده پرجمعیت اینو بگم :یه بار رفتیم مهمونی خونه داییم موقع برگشت وسط راه مامانم شمردمون دید یکیمون کمه، گفت اشکال نداره فردا میاریمش، رسیدیم خونه دیدیم جلو تلویزیون خوابه:/ 

از ابتدا جاش گذاشته بودیم😂

الحمدلله رب العالمین ...