2777
2789
عنوان

کسی راجب ارث و میراث میدونه

192 بازدید | 35 پست

بچها خیلی طولانیه 

خلاصه میگم ی خانوم و اقا هستن هر دو دوبار ازدواج کردن خانومه از شوهر اول دوتا پسر اقاهه ام از زن اول ۴تا دختر داره باهم دیگه هم ی دختر و ی پسر دارن مرده تمام اموالشو میزنه ب نام زن دومش که دختراش ارث نبرن 

بعد فوت میکنه 

الان اگر خانومه فوت کنه ب دوتا پسرش از شوهر اولشم ارث میرسه 

میخواد یکار کنه که نرسه فقط ب دختر و پسرش از شوهر دومش برسه 

چیکار کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد میخواد بدونه از مادر به دختر و پسر مساوی میرسه یا به پسر دوبرابر میرسه؟

فرقی نمبکنه به پسر دو برابر میرسه به پسرای شوهر سابقشم میرسه مگه اینکه صلح عمری کنه ب دو تا بچه مشترک شون

صلح عمری کنه

چون که میترسه بعدا به این پول احتیاج پیدا کنه صلح نامه نمینویسه 

چون بعدا نمیتونه بدون حضور بچهاش فسخش کنه 

میگه ممکنه مریض شم بچهام نگه ندارن منو

یا پشیمون شم یکیشون ولم نکنه بزاره بره 

بله ارث مادر به فرزندای قبل هم میرسه چون مادر اونا هم هست پسرا دوتا میبرن دخترا یک سهم

اگر میخوان اون قبلیا ارث نبرن میتونه تمام اموال رو به نام فرزندای جدید صلح عمرا کنه و پس از فوت فقط کسی که صلح عمرا به نامش هست مالک تمام اون ارث هست بقیه هیچی ارث نمیبرن

آره میرسه...بایدبه نامشون بزنه تازنده هست....چون بیشتراز سومشم نمیتونه تووصیت ببخشه پس بایدبه نام بز ...

بنام عمرا نمیزنه میترسه بعدا احتیاج پیدا کنه بچهاش بهش ندن