2777
2789

سلام

قرابیه تبریز چطوری و در کجا نگهداری بشه؟

بیرون یا داخل یخچال؟

سوغاته میخوام تا چند روز سالم و تازه بمونه

توی ظرف یا پلاستیکی بزار که هوا نکشه ، اگه بیشتر از دو روز میخوای نگه داری بزار فریزر

ولی حتما درش کیپ باشه که هوا نره داخلش که خشک نشه و بو هم نگیره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای،کاش از تک درخت میخریدی،اونم قرابیه بادومی

من چندماه تو فریزر نگهداشتم،تو ظروف در دار

ی بیس دقیقه قبل خوردن،از فریزر دربیار

انگار تازه از فر دراومده

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
توی ظرف یا پلاستیکی بزار که هوا نکشه ، اگه بیشتر از دو روز میخوای نگه داری بزار فریزر ولی حتما درش ...

ممنون از راهنمایی

کل جعبه شو سلفون اینا بپیچم هوا نکشه خوبه؟ بعد اینطوری بزارم داخل بخچال یا بیرون یخچال؟!؟

وای،کاش از تک درخت میخریدی،اونم قرابیه بادومی من چندماه تو فریزر نگهداشتم،تو ظروف در دار ی بیس دقی ...

عهه تک درختم بهم پیشنهاد شد ولی الان از مطلب زاده گرفتم، درش کامل بسته باشه بعد بزارم یخچال تا دو سه روز بعد تازه اس؟ که بخوام سوغات بدم؟

وای،کاش از تک درخت میخریدی،اونم قرابیه بادومی من چندماه تو فریزر نگهداشتم،تو ظروف در دار ی بیس دقی ...

برای خودم قبلا گرفته بودم گذاشتم فریزر، دقیقا همینطور که کفتی،

ولی الان دو تا جعبه خریدم که پلمپ هست ولی نمیدونم بزارم یخچال یا بیرون..

یبار خشک شد واقعا میترسم سوغاتم خشک شه

ن

برای خودم قبلا گرفته بودم گذاشتم فریزر، دقیقا همینطور که کفتی، ولی الان دو تا جعبه خریدم که پلمپ هس ...

بقول تبریزیا گلابیه😃

کیلویی چند شده؟پسته ای یا بادومی؟گردوییش تعریفی نداشت

من پاییز گذشته بادومی رو۳۶۰،گردویی رو۲۸۰گرفتم.پسته ای هم۶۴۰

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
بقول تبریزیا گلابیه😃 کیلویی چند شده؟پسته ای یا بادومی؟گردوییش تعریفی نداشت من پاییز گذشته بادومی ...

من مخلوط کردم ، یک کیلویی از سه نوع قرابیه هاش . فکر کنم حدودا ۵۶۰،، البته نمیدونم دقیق چون چند تا کرفتم قیمت درستشو نفهمیدم