2777
2789

اول اینکه هنوزم هستن خانواده هایی ک بدون اطلاع پسرشون برن خاستگاری یه دختر؟؟

قضیه از این قراره که پارسال یه نفر منو از یکی اشناهام خاستگاری کرد من جواب منفی دادم،

حالا امسال ،همین چندشب پیش خواهرش به عمم پیام داده که فلانی(یعنی من)،زن داداش ما نمیشه؟؟

به عمم گفته که چندماه پیش سرتعریف شده خیلی از خانواده شما تعریف کردن و فلان،گفتم بگم ببینم (من)قبول نمیکنم؟؟

بعد تعریف کار داداشش کرده بود که الان فلان جا سرکاره و... بعد گفت که البته داداش منم فعلن میگه زن نمیگیرم تا خونه زندگیم درست نکنم(جوری رفتار کرد ک انگار داداشش خبر نداره مثلا از اینکه اینا خاستگاری کردن) چون عمم گفته بود ک من ک نمیدونم باید از خودش یعنی من بپرسم که جوابش چیه  اخه خیلیا اومدن براش و قبول نکرده بعد اون گفته اینجور ک میگی جوابش منفی(بعد دیگه این حرفو زده بود ک داداشش فعلا نمیخواد زن بگیره)

بعد گفت که حالا شمارش بده یکم حرف بزنن اخه دل به دل راه داره😅

اخه من بدم‌میاد خانواده برن خاستگاری بدون اطلاع پسره😂

میخوام بدونم از نظر شما پسره خودش گفته بگین (ولی جوری که مثلا ما فکر کنیم خودشون گفتن و پسره خبر نداره چون یبار جواب منفی دادم)

یا نه؟؟

فکرم درگیره😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه محله  هستیم و ابجیش با عمم رفیقه

خواهرش اینقدر از شما شناخت داره که شما رو انتخاب کرده باشه ؟ باید شناخت کافی از کسی داشت بعد به خواستگاریش رفت . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .