2777
2789
عنوان

نشون بدم ناراحتم

108 بازدید | 3 پست

من آدم خودی هستم نمی تونم احساساتمو درست بیان کنم

همسرم آدمیه که اصلا نمیشه ازش انتقاد کرد یا حتی با آرامش باهاش حرف زد 

سریع گارد می گیره ناراحت میشه

هر دفعه ازش دلخور بودم هرحوری که فک کنید خاستم باهاش حرف بزنم نشد که نشد 

چند وقت برای خانواده ام تو قیافه است 

خیلی عجیب یه جوری 

امشب هم همین طور من یه کوچولو اشاره کردم گفت نه من خوب بودم 

من خیلی ناراحت شدم پدر و مادرم بهش خیلی محبت کردن خیلی زیاد

درسته گاهی توقع زیادی داشتن آزما ولی بازم دلیل این رفتارش درک نمی کنم 

نمی دونم چی کار کنم حرف بزنم یا نه

رابطه ما خیلی چلنج داشته 

من امشب یه کم خودم سعی کردم ناراحت نشون بدم و بهش محل ندم همش می پرسید چی شد من بهش نمی گفتم چون همیشه وقتی ناراحتم می پرسه بعدش که میگم اون قهر میکنه

خب تو خودتم جزو همین ادما و سایتی حوصله داری همچیو جواب بدی؟ خیر سلیقه ایه و برپایه دونستن خودت 

مگر تعهد دادیم همچیو بدونیم یا جواب بدیم؟ چ حرفیه خب نیا تاپیک بزار

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو خودتم جزو همین ادما و سایتی حوصله داری همچیو جواب بدی؟ خیر سلیقه ایه و برپایه دونستن خودت  ...

امشب خیلی ناراحتم و اتفاقا خوشحال می شدم پاچه یکی رو بگیرم دوست داشتم ایگنورت کنم جوابت ندم دیدم خیلی درگیرم بودی اومدی تاپیکای قبلیم پیام گذاشتی دلم برات سوخت 

من برای تاپیک که می زنم از کسی اجازه نمی گیرم هرچی هم دوست داشته باشم میگم خب

و الانم تصمیم گرفتم همه تاپیکامو قفل کنم چون از کسی نظر نمی خام و کسی هم وظیفه ندارع جواب منو بده