2777
2789
عنوان

اهل پادکست ها بیان لطفاً

158 بازدید | 27 پست

اگر اهل پادکست گوش دادنید میشه چند تا پادکست خوب معرفی کنید ؟ ترجیحا تاریخی یا اطلاعاتی باشه و روان شناسی نباشه 

خودم عاشق پادکستای رخم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اپتومتری ۲ تا بخش داره یکی بخش معاینه هست که شامل درمان پیری چشم ویژن تراپی درمان انحراف چشم درمان قوز قرنیه و درمان تاری دید که خود این بخش میشه تجویز عینک و لنز و فیت لنز میشه 

بخش بعدی مربوط به ساخت عینک هست که این واحد توی کارگاه ساخت عینک دانشکده توانبخشی آموزش داده میشه

در پایان هم دو تا مجوز به فارغ التحصیل داده میشه یکی دفتر کار و مطب یکی هم عینک سازی

رشته مارو ۵ تا دانشگاه توی ایران دارن بهشتی ایران مشهد زاهدان و به تازگی هم ساری

برای همین ظرفیتش پایین و بازار کارش فعلا خوبه

تنها کسایی که مجوز زدن عینک سازی رو دارن اپتومتریست ها هستن و اگر متخصص چشم یا عینک ساز تجربی بخواد عینک سازی داشته باشه حتما باید مجوز اپتومتریست بگیره 

بازار کار رشته ما اگر فرد غیر مستقل کار کنه توی بیمارستان ها کلینیک های چشم مطب متخصص چشم و عینک سازی هست 

اگر هم مستقل باشه اپتومتریست مطب و عینک سازی خودش رو میزنه

واحد های درسیش هم طوری که فرد باید به فیزیک خصوصا فیزیک نور و فیزیولوژی و آناتومی علاقه مند باشه

از نظر در آمدی هم شرایط خوبی رو داره ولی خب کف و سقف در آمدش بستگی به مستقل بودن یا غیر مستقل بودن ساعت کاری سابقه کار و محل کار داره ولی میانگین برای غیر مستقل ۶۰ تومن و برای مستقل که عینک فروشی داره صد به بالا

سلام عزیزم بپرس

سلام خوبین؟ امروز ترازا اومد فکر کنم فیزیو و بینایی میارم

میخواستم ببینم کدوم بهتره هم از نظر درامدی هم پرستیژ هم سختی کار و ... 

خیلیا میگن فیزیو خیلی سرمایه لازم داره منم نمیدونم میتونم اون سرمایه رو جور کنم یا نه

کلا گیجم برای انتخاب رشته

سلام خوبین؟ امروز ترازا اومد فکر کنم فیزیو و بینایی میارممیخواستم ببینم کدوم بهتره هم از نظر درامدی ...

عزیزم هر دو خیلی رشته های خوبین

من تو پیام بالاتر به یه نفر دیگه که پرسیده بود اپتومتری توضیح دادم

بزارید من چند تا مقایسه کنم خودتون تصمیم بگیرید 

فیزیوتراپی دکترای حرفه ایش تصویب شد ولی فعلا برای اپتومتری تصویب نشده ( همه رشته های توانبخشی دارن دکترا حرفه ای میشن ولی فعلا برای فیزیو تصویب شده )

حواستون باشه صحبت از دکتری حرفه ای وگرنه هردو رشته دکتری تخصصی دارن

درآمد اپتومتریست غیر مستقل از فیزیوتراپ غیرمستقل بیشتره 

ولی زمانی که مستقل شن این موضوع برعکس میشه ( البته اخلاف درآمد این دو رشته زیاد نیس  و اینکه این موضوع استثناهای زیادی هم داره  و در کل شغلای اینطوری که خودت کار آفرینی به خیلی چیزا بستگی داره مثل تبلیغات محیط کار نیازمندیای شهر و...)

اگر جنوب ایرانید اپتومتری عالیه تهران و شهرای مرکزی هم خوبه 

ولی اگر مشهد یا تبریزید فیزیو رو بالاتر بزنید حتما 

در کل بحث علاقه هم هست من خودم بینایی شهر خودم تهرانو به فیزیو شهرستان ترجیح دادم چون هم کار سبکی هم درآمدش خوبه هم پرستیژش خوبه

در ضمن سرمایه زدن کلینیک فیزیو واقعا زیاد اما شاید بتونید شراکتی کار کنید با چند نفر و چند نفری تاسیس کنید مرکزو

در کل تبریک میگم هر کدوم قبول شید عالیه

فقط اینکه اگر شهرهای تهران هم میزنید اول دانشگاه ایران رو بزنید بعد بهشتی کلا برای رشته های توانبخشی ایران بهتره 

من خودم بهشتی ام و واقعا پشیمونم که ایران رو بالاتر نزدم 

عزیزم هر دو خیلی رشته های خوبینمن تو پیام بالاتر به یه نفر دیگه که پرسیده بود اپتومتری توضیح دادمبزا ...

سلام عزیزم من چند روز پیش درباره رشته ها از شما پرسیدم. برای دخترم.

دیروز تراز سوابقشون هم  اومد و تراز کلش ۸۹۳۰ میشه. بنظرت شانس قبولی فیزیوتراپی داره؟ قبلا گفتم تهرانیم.

اینم بگم امسال ترازا خیلی پایینتر از پارسال شده و اگه تعداد تراز سیوی ها زیاد نباشه شاید یکم رتبه ها بهتر شه. البته میگن تعداد ترازای سیو زیاده

اگه برای انتخاب رشته ش راهنمایی خواستم لطف میکنید کمک کنی؟

البته برای انتخاب رشته توی کانال دکتر بهمنی رزرو کردم. نمیدونم میشناسیش یا نه.  اگه میشناسی لطفا نظرتو درباره مشاوره انتخاب رشته ش بگو. چون فعلا فقط رزرو کردم

سلام عزیزم من چند روز پیش درباره رشته ها از شما پرسیدم. برای دخترم.دیروز تراز سوابقشون هم اومد و تر ...

سلام 

احتمالش هست البته اگر میخواد قبول شه باید حتما همه شهر هارو بزنه حتی تیپ ۳ 

شانس قبولیش توی شهرای تیپ ۱ خیلی کمه

رتبشون فک میکنم حدودا بین ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ بشه 

از ۳۰۰۰ به بالا احتمال فیزیو خیلی کم میشه 

درسته سقف تراز پایین اومده اما تعداد کنکوری های ۱۴۰۲ هم کم نیستن و متاسفانه امسال اکثر مسائل به نفع اونا هست

حتما به جز فیزیوتراپی رشته های دیگه هم بزنه سایر توانبخشی ها و بعد پیراپزشکی ها 

اگه برای انتخاب رشته ش راهنمایی خواستم لطف میکنید کمک کنی؟البته برای انتخاب رشته توی کانال دکتر بهمن ...

دکتر بهمنی رو میشناسم تخمین  رتبش پارسال خییلی دقیق بود 

برای من تخمیم میزذ ۲۰۰۰ تا ۳۳۰۰ رتبه من شد ۲۸۰۰ 

البته امسال نمیدونم بخاطر ۴۰۲ ای ها چقدر۸میشه به تخمین ها اعتماد کرد

ولی اینو بگم که حتما خودتون تحقیق کنید و در مورد رشته ها به اتفاق نظر برسید اگر شهری رو میخواید نرید و حذف شه یا اگر ترتیب خاصی رو تو ذهنتون دارید بهشون بگید 

چون معمولا روال انتخاب رشته اینه که میان بر اساس حدود رتبه رشته های نزدیک رو ب ترتیب رنک دانشگاه پشت هم مینویسن میدن بهتون مثلاً برا دختر شما پزشکی دارو فیزیو بینایی پروتز... همین جوری ردیف می‌کنن میدن بهتون 

دکتر بهمنی رو میشناسم تخمین رتبش پارسال خییلی دقیق بود برای من تخمیم میزذ ۲۰۰۰ تا ۳۳۰۰ رتبه من شد ۲ ...

ممنون عزیز لطف کردی.

حیف شد رتبه ش به فیزیو نمیخوره. امسال خیلی ترازدهی بد بود متاسفانه. کلا به نفع پشت کنکوریای۴۰۲ شده. 

دانشگاهای تیپ ۳ توی دفترچه انتخاب رشته مشخصن یا نه؟ چون نا خود دخترم از تیپ بندیا اطلاعی داره نه من.

پزشکی تعهدی تهرانم بنظرت شانس نداره؟

پرستاری اصلا دوست نداره.