2777
2789

کدومتون طی بارداری تون واسه از بین بردن حالت تهوع و استفراغ آمپول انداسترون میزدین؟؟؟

رو من هیچ آمپولی به غیر از انداسترون خوب جواب نمیده 

دکترا هم بعضیا شون منو میترسونن میگن بچت شکاف کام پیدا میکنه 

خواستم بپرسم کدومتون زدین بارها و بچتون سالم بوده ؟؟؟

بی بی چکم روز تولد پدرم مثبت شد😍 تو دلی من عاشقتم ولی خیلی اذیتم میکنی یکم شل بگیر عزیزکم دارم میمیرم از علائمت😪برای سلامتی خودم و تو دلیم اگه دوس داشتی دعا کن 🫠🥰 منم از ته دلم آرزو میکنم هرچه سریعتر به خواستت برسی🙂دختر خوشگلم ۲۴ آبان ۴۰۳ بدنیا اومدی دورت بگردم با اومدنت زندگیمون و شیرین تر کردی ❤️😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیاده یعنی ،قابل تحمل نیست؟؟

نه اگ هر سه روز نزنم جر میخورم از استفراغ 😭

بی بی چکم روز تولد پدرم مثبت شد😍 تو دلی من عاشقتم ولی خیلی اذیتم میکنی یکم شل بگیر عزیزکم دارم میمیرم از علائمت😪برای سلامتی خودم و تو دلیم اگه دوس داشتی دعا کن 🫠🥰 منم از ته دلم آرزو میکنم هرچه سریعتر به خواستت برسی🙂دختر خوشگلم ۲۴ آبان ۴۰۳ بدنیا اومدی دورت بگردم با اومدنت زندگیمون و شیرین تر کردی ❤️😍 

قرص و دارو نخوردم نمیدونم چرا وقتی ک میخواستم‌بیارم بالا حواسم و که پرت میکردم نمیومد😁

خب معمولی بوده تهوعت....من فقط دارم جون میدم هیچی ازم نمونده 😔