2777
2789
عنوان

مهربونا بیاین

65 بازدید | 8 پست

دوستای عزیزم میشه وقتی دارین با خدا صحبت میکنین امشب و فردا ازش بخواین چیزی که میخوام اوکی شه و جواب مثبت ببینم فردا😇از خدا براتون بهترینا رو میخوام خوش قلبا💕ممنونم ازتون🥰

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!

خدای مهربونم خواهش میکنم این خانم قشنگ رو که لایق بهترینا هست رو به بهترین شکل ممکن خوشحال کن و به بهترینا برسون الهی آمین😇🙏🏻

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

خدای مهربونم خواهش میکنم این خانم قشنگ رو که لایق بهترینا هست رو به بهترین شکل ممکن خوشحال کن و به ب ...

وای ممنونم ازت زیبا😍چقد شما مهربونی امیدوارم خدا همیشه دلتو شاد نگهداره 💕

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی عزیزم من یه جا خوندم تفاوت سنی دارید با همسرتون مشکل ساز نشده ؟منم با همین تفاوت سنی خاستک ...

شبت بخیر زیبا. من راضی ام سن مهم نیست ادم باید به بلوغ فکری برسه برا ازدواج شاید یکی همسن خودت باشه ولی هیچی سرش نشه نتونین ارتباط بگیرین ولی یکی ازت خیلی بزرگتر باشه ولی همو بفهمین باید ببینی سن عقلی طرفت چقده. برات بهترینا رو از خدا میخوام🫶🏻

اینا رو باهاش کنار اومدم،،بهش حسی ندارم طبیعیه ؟

ازدواج کردین؟ اگه حسی نداری چرا باهاشی پس😑با چیزی کنار نیا قشنگم بحث یه عمرِ

ن دو جلسه حرف زدم ،حس دوست داشتن ندارم نسبت بهش

بیخیالش شو پس